Evanghelist creștin din ANGLIA achitat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Evanghelist creștin din ANGLIA achitat

Asculta informatia

Procurorii din Regatul Unit au renunțat la dosarul împotriva unui predicator de stradă creștin, care a fost arestat pentru un presupus discurs instigator la ură în urmă cu doi ani.

John Dunn, de 55 de ani, un veteran al forțelor speciale ale armatei britanice, predicase în public în centrul orașului timp de 15 ani. La 1 noiembrie 2020, Dunn predica în momentul în care două femei au trecut ținându-se de mână. Dunn le-a spus celor două: „Sper că sunteți surori”. Ele au răspuns că sunt într-o căsătorie între persoane de același sex. Atunci evanghelistul Dunn le-a spus că în Biblie scrie despre om că a fost făcut după chipul lui Dumnezeu, bărbat și femeie, și căsătoria este reglementată de Dumnezeu între un bărbat și o femeie, acesta fiind scopul și modelul lui Dumnezeu pentru binele societății.

El a fost acuzat de cele două femei de „homofobie”. Conform unei legi din Regatul Unit, adoptată în 1986, o persoană este vinovată de o infracțiune dacă folosește cuvinte sau comportamente amenințătoare, abuzive sau jignitoare sau un comportament violent. Dunn a insistat că intenția și motivația lui au fost să declare adevărul lui Dumnezeu din dragoste și compasiune față de oamenii care treceau și ascultau.

La sfârșitul lui noiembrie, poliția a renunțat la proces, din lipsă de temei.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 37

Close