Quantcast
Evanghelizare de amploare in Zimbabwe: Se pregatesc 30.000 de botezuri intr-un singur Sabat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Evanghelizare de amploare in Zimbabwe: Se pregatesc 30.000 de botezuri intr-un singur Sabat

Peste 200 de persoane au fost botezate in Zimbabwe in ajunul unei serii importante de evanghelizare care va dura doua saptamani si care va conduce la 30.000 botezuri.

Seria de evanghelizari denumita “Revelation of Hope” va debuta in dupa-amiaza de duminica (17 mai, ora 17:30) in Chitungwiza, (oras in apropierea capitalei Harare).

resizedimage

Optzeci si sase de alte intalniri de evanghelizare vor fi efectuate simultan in biserici si alte locuri din intreaga tara, punctul final fiind in Sabatul din 30 mai, cand sunt asteptate 30.000 de botezuri in intreaga tara.

Primele 205 persoane care au participat la studiul biblic din ultimele luni au fost botezate cu ocazia serviciului de inchinare din Chitungwiza, in Sabatul din 16 mai.

Liderul Bisericii Adventiste Ted NC Wilson, care este conducatorul principalelor intalniri de evanghelizare din Chitungwiza, a predicat despre hranirea a 5000 de oameni si despre Isus umbland pe apa din Matei 14, subliniind ca oamenii de azi, spre deosebire de Petru, trebuie sa priveasca spre Isus.

Biserica Adventista din Zimbabwe are mai mult de 800.000 de membri pe un continent unde cresterea bisericii este in expansiune. Acum cateva saptamani tara vecina Zambia a sarbatorit atingerea cifrei de 1 milion de membri.

In paralel cu intalnirile de evanghelizare se va desfasura si un program de asistenta medicala gratuita. Liderii bisericii au declarat ca vor fi tratati in jur de 1000 de oameni pe zi, pe toata durata celor doua saptamani.

Conducatorii bisericii locale au stabilit cele 61 de locuri de evanghelizare din capitala Harare si cele doua duzini de locuri suplimentare din alte 17 orase din Zimbabwe.

Printre predicatorii din Bulawayo, al doilea oras ca marime din Zimbabwe, se numara Anthony Kent, secretar asociat al Asociatiei Ministeriale a Bisericii Adventiste Mondiale si Lael Caesar, editor asociat al Adventist Review si Adventist World.

Ted Wilson a cerut credinciosilor adventisti din intreaga lume sa se roage pentru intalnirile din Zimbabwe, precum si pentru celelalte initiative de evanghelizare care au loc in intreaga lume.

Cu siguranta Isus vine curand, si este un privilegiu pentru noi toti sa fim parte a marii misiuni a lui Dumnezeu de a ajunge la oameni prin puterea Duhului Sfant”, a spus el.

Sursa: Adventist Review via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply