Quantcast
Evanghelizare ITALIA: Franklin Graham, Michael W. Smith și Kari Jobe la Roma în luna noiembrie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Evanghelizare ITALIA: Franklin Graham, Michael W. Smith și Kari Jobe la Roma în luna noiembrie

După Milano în 2022, Franklin Graham se întoarce în Italia pe 4 și 5 noiembrie pentru o campanie de evanghelizare cu Michael W. Smith și Kari Jobe.

La organizarea evenimentului participă aproape 400 de biserici evanghelice. Evanghelistul american Franklin Graham se va întoarce în Italia pe 4 și 5 noiembrie în cadrul Festivalului Noi.

 Vizita sa la Milano în 2022 a fost un succes, cu peste 13.000 de participanți, unde a doborât recordurile de prezență.

Un eveniment gratuit și de familie

Luna viitoare va transmite un mesaj al iubirii lui Dumnezeu la  Palatul Sporturilor din Roma. „Roma este plină de secole de istorie, cultură și religie, dar nu vin să vorbesc despre aceste lucruri”, a declarat Billy Graham Evangelistic Association (BGEA). „Vin la Roma să vă împărtășesc cum putem avea cu toții o relație reală și personală cu Dumnezeu prin Fiul Său Isus Hristos.”

Alaturi de  Franklin Graham va fi Michael W. Smith, care a vorbit recent la Christianity Today și Kari Jobe, care vor conduce ambii închinarea. Evenimentul gratuit și pentru familii va începe la ora 18:00 în ambele seri. Este pentru prima dată în Italia când atât de multe Biserici s-au reunit pentru a împărtăși Evanghelia.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply