Quantcast
Evanghelizare la o paradă gay din Brazilia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Evanghelizare la o paradă gay din Brazilia

Un program de evanghelizare intitulat „Îmbrățișează-mă în numele lui Iisus” a fost lăudat drept un succes de către grupul de tineri creștini „Nebuni după Iisus”. Programul s-a desfășurat la o paradă gay din regiunea centrală a Braziliei.
parada_gayCa parte a programului, participanții aveau pancarte pe care scria „Dă-mi o îmbrățișare, Iisus te iubește.” Mesajul a atras suspiciune la început, dar a devenit repede contagios, mai multe grupuri stând la coadă pentru a primi și a da îmbrățișări.
„Homosexualitatea este un păcat, dar Dumnezeu iubește păcătoșii. Prin mesajele noastre vrem să spunem că Iisus este salvarea. Când Iisus intră în viața acestor oameni, vor putea să părăsească această perversiune care nu vine din suflet,” a declarat liderului grupului creștin pentru publicația LGBT Parou Tudo, conform ChristianPost.
Deși festivalul de îmbrățișări a fost primit bine de mulți dintre cei care au luat parte la parada gay, organizatorii nu au fost deloc încântați. Într-o declarație oficială, Asociația pentru Parade LGBT din Goiana a condamnat atitudinea grupului și i-a rugat pe participanți să îi denunțe dacă se întorc.
Cu toate astea, tinerii evangheliști au spus că de-a lungul eforturilor lor în acest sens, au primit numeroase mesaje de la oameni care susțineau că viața li s-a schimbat după ce au văzut „nebunia” lor.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply