Quantcast
EVENIMENT RELIGIOS: Țap ispășitor pentru raspandirea virusului COVID-19 in Franta – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

EVENIMENT RELIGIOS: Țap ispășitor pentru raspandirea virusului COVID-19 in Franta

Autoritățile franceze au descoperit locul de unde s-a răspândit coronavirusul în Franța. Este vorba despre un eveniment religios organizat, timp de o săptămână, în perioada 17-22 februarie, la Mulhouse, în estul țării.

Peste 2000 de credincioși neoprotestanți evangheliști, veniți din Franța, Belgia, Germania și Elveția, pentru a se ruga și a posti împreună, au participat la Adunarea evanghelică de la Mulhouse, organizată de Biserica “Poarta deschisă creștină”, una dintre cele mai mari biserici din Franța.

Citeste si: „CORONAVIRUS: Neașteptatul aliat al Terrei” – Vatican News “saluta” PANDEMIA

“Punctul de plecare a fost adunarea evanghelică de la Mulhouse. De aici s-a declanșat epidemia pe teritoriul Franței. Bazându-ne pe datele pe care le avem, au trecut 15 zile între adunarea evanghelică și apariția primelor cazuri grave la terapie intensivă, în perioada 2-6 martie. Vom face o anchetă”, a explicat Olivier Véran, ministrul Sănătății, pentru Le Journal du dimanche, citat de Le Monde.

Un responsabil al agenției regionale de sănătate estimează la aproape 1000 numărul îmbolnăvirilor plecând de la acea adunare, înregistrându-se și 17 decese. Pentru că nici o listă a participanților nu a fost stabilită atunci, autoritățile au mari probleme acum pentru a-i identifica pe participanți.

Citeste si: CHINA acuzată că a produs virusul COVID-19 ca armă biologică

În estul Franţei se află spitalizate 3.777 de persoane cu COVID-19, iar în această zonă s-au înregistrat 757 dintre cele 2.314 de decese cauzate la nivel naţional de noul coronavirus până sâmbătă seara.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply