Quantcast
Evreii marturisesc planul de destabilizare prin islamizarea Europei si distrugerea ne-evreilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Evreii marturisesc planul de destabilizare prin islamizarea Europei si distrugerea ne-evreilor

„Islamul va distruge Europa si societatea monoetnica Europeana astfel incat noi (evreii) vom ramane singurii puternici si de rasa pura! Occidentul trebuie fisurat si distrus apoi, astfel incat poporul lui Israel va ramane singurul stapan pe lume!” (citat din mărturiile rabinilor din videoclipul de la sfârșitul articolului)

În videoclipul de mai jos putem observa evreii mărturisindu-și planul de islamizare a Europei și de distrugere a ne-evreilor – prin toate metodele: promovând multiculturalismul și sexul inter-rasialdiversitatea, finanțând și susținând terorismul, făcând ne-evreul să ucidă și urască ne-evreul aducând milioane de migranți musulmani în Europa – folosindu-se de organizațiile lor și de oamenii pe care îi au în poziții cheie ale fiecărui stat – aici o amintescevreica Angela Merkel. În tot acest timp evreul jucând pe ambele fronturi, avansându-și agenda – pentru a instaura o Noua Ordine Mondială evreiască.

Evreii îi consideră pe ne-evrei „goy” (vite necurate), „vite făcute să îl slujească pe evreu zi și noapte”, „vite ce trebuie ucise”, „sclavi” – conform Talmudului evreiesc.

[click aici pentru citate din Talmudul Evreiesc].

Iată mai jos un rabin care confirma aceste nemernicii ale „aleșilor domnului”, mărturisindu-și implicarea în crearea de conflicte în Europa, avertizând că fluxul de falși refugiați va fi imens și că în marea masă de invadatori sunt trimiși mii și mii de nenorociți „mai răi ca naziștii” (?), care vor mutila pur și simplu rasa albă Europeană. 

SURSA

https://youtu.be/zY2xGWkN9uI

Lideri musulmani si evrei din toata Europa, strans uniti la reuniunea plenara a Consiliului de Conducere Musulman-Evreiesc (MJLC), Amsterdam, unde se lamenteaza de persecutiile crestinilor, de islamofobia si antisemitismul, si mai nou de „discursul de ura” al  europenilor.

consejo-de-liderazgo-musulman-judio_560x280

De asemenea, evreii care traiesc in SUA si Europa, in special cei din Germania,  isi manifesta sprijinul pentru imigrantii invadatori, avocati evrei si ONG-uri se ofera sa-i ajute, sa-i sfatuiasca. Evreii americani cer Israelului sa deporteze africanii in tarile albilor. Consiliul Central Evreiesc din Germania cere „mai multe clase de integrare”pentru invadatorii din Lumea a Treia.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply