Quantcast
Evreii primesc semne de venire a ANTICRISTULUI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Evreii primesc semne de venire a ANTICRISTULUI

Un cutremur recent din Turcia a produs o repetare neașteptată a primei ciume din Egipt, atunci când un râu a început să curgă într-un roșu profund.

În urmă cu zece zile, un cutremur cu magnitudinea de 6,8 a zguduit estul Turciei, ucigând 41 de persoane și rănit cel puțin 1.600. Seismul care a fost centrat în apropiere de Sivrice, Turcia a provocat, de asemenea, o serie de replici cuprinse între 3.3 și 5.4. Imagini cu apă roșie care curgea în râu au apărut pe internet la scurt timp după ce pământul a încetat să tremure.

Citeste si: Rabinii anunță: Priviți semnele, MESIA vine!

Interpretarea biblică spune că imaginea unui râu roșu-sânge evocă un mesaj clar. Egiptenii și faraonul s-au închinat Nilului ca unui zeu. Când Moise și Aaron au lovit pe malul râului egiptean, Dumnezeu a devenit o amintire de neuitat pentru egipteni și pentru faraon că, oricât de avansat sau puternic este omul, el va fi mereu dependent și supus de Creatorul său.

Conform tradiției evreiești, cele zece plăgi vor reapărea în fața lui Mesia (n.t. Mesia așteptat de evrei este Anticristul), așa cum a spus profetul Mihail.

Îi voi arăta fapte minunate ca în zilele în care ai ieșit din țara Egiptului . Mica 7:15

Când imaginile apei roșii ca sângele au apărut pe forumul Reddit, multe comentarii au sugerat că ar putea fi rezultatul unui colorant care a fost introdus în alimentarea cu apă pentru a ajuta la detectarea scurgerilor. Alții au precizat că, colorantul utilizat în acest scop este de obicei verde aprins sau galben. Alții au sugerat ca apa poate s-a înroșit din cauza lutului de sub suprafață amestecat cu sursa de apă. O altă teorie a fost o scurgere dintr-un abator local provocată de cutremur.

După cutremur, ministrul turc de interne, Suleyman Soylu, a declarat că guvernul se pregătește „serios” pentru a face față unui cutremur mai puternic la Istanbul, cel mai mare oraș al țării.

„Ne așteptăm la un cutremur [de magnitudine] de 7,5 în Istanbul … Lucrăm serios la posibilul scenariu al cutremurului”, a spus el pentru CNN Turk .

Turcia este printre cele mai seismice țări din lume, deoarece este situată pe mai multe falii active, iar zeci de cutremure minore și replici apar zilnic. Peste 17.000 de persoane au fost ucise și peste 43.000 au fost rănite când un cutremur cu magnitudinea de 7,4 a zguduit regiunea Marmara pe 17 august 1999.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply