Evreii spun NU homosexualității – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Evreii spun NU homosexualității

Asculta informatia

La sfârșitul anului trecut, lideri proeminenți ai comunității evreilor din SUA au emis un document comun în care afirmă principiile biblice (ale Torei) privind homosexualitatea. Homosexualitatea e o aberație, o denaturare a ființei umane create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, se afirmă în document. Dumnezeu a făurit două sexe diferite pentru îmbinarea armonioasă a personalității umane.

Canada fără căsătorii homosexuale? În 2004, Canada a șocat societatea internațională legiferând căsătoriile homosexuale. De atunci până acum, doar 15.000 de cupluri homosexuale s-au a€œcasatorit” în Canada, dintre care 5.000 de cupluri din alte țări care s-au dus acolo doar pentru a se a€œcasatori.” Fenomenul acesta se numește a€œmarriage tourism.” Recent, Guvernul Harper a intentat o acțiune judecătorească pentru anularea celor 5.000 de a€œcasatorii” încheiate între străini, deoarece nu îndeplinesc condițiile legii. Acești a€œcasatoriti” se reîntorc în țările de origine și caută să a€œdivorteze”, dar nu pot. Se reîntorc în Canada pentru a a€œdivorta” și nu pot. Liberalii canadieni au anunțat un proiect legislativ care să permită a€œdivortul” homosexualilor străini chiar dacă nu sunt rezidenți canadieni. Premierul Harper și-a anunțat intenția de a respinge în iniațiativa.

Homosexualii pierd în Spania. În toamnă a fost publicată în Spania o carte care le arată homosexualilor cum se pot debarasa de homosexualitate. Homosexualii au fost furioși și au lansat o acțiune de protest și boicot. După cum informează comentariul alăturat, acțiunea a eșuat.

Noteaza:Stiri Crestine.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close