Quantcast
EXEMPLU PENTRU ROMANIA: Slovenia își baricadează granițele cu garduri de sârmă ghimpată – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

EXEMPLU PENTRU ROMANIA: Slovenia își baricadează granițele cu garduri de sârmă ghimpată

Slovenia construieşte în continuare garduri la frontiera cu Croaţia, pentru a împiedica intrarea ilegală în ţară, a anunţat marţi ministerul de interne de la Ljubljana. Conform informaţiilor preluate de Reuters, anul acesta se vor ridica garduri provizorii de-a lungul a 40 de kilometri de graniţă, în locuri care nu au fost precizate, noteaza agerpres.

Din 2015, Slovenia a protejat cu garduri 196 de kilometri din frontiera de 670 de km cu Croaţia. Într-un interval de şase luni din timpul crizei refugiaţilor din 2015-2016, prin Slovenia au trecut aproximativ o jumătate de milion de migranţi ilegali, pe ruta dinspre Balcani spre ţări europene mai bogate. În ianuarie şi februarie anul acesta, poliţia slovenă a raportat 1165 de cazuri de trecere ilegală a frontierei, bilanţ în creştere cu peste 80% faţă de perioada corespunzătoare din 2019.

Citește și: Suedia se confrunta cu poligamia imigrantilor, interzisa prin lege

Guvernul de centru-dreapta condus de premierul Janez Jansa anunţase, cu puţin timp înainte de preluarea mandatului, că va continua construcţia de garduri pentru reducerea migraţiei ilegale.

Citește și: Imigranţii au ajuns pana in satul aflat la cea mai mare altitudine din Croatia si terorizeaza batranii sai locuitori

Despre Info Crestin News

Leave a Reply