Extinderea păgânismului în Europa

Asculta informatia

Suntem martori la o extindere fără precedent a păgânismului în Europa. Pare ilogic, considerând provocările cu care se confruntă Europa în ultima generație de oameni (criza financiară și economica din 2008, migrația musulmană masivă din 2015, declinul demografic și îmbătrânirea populației continentului nostru, COVID-19 etc.) și care ne-am aștepta să-i influențeze să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Nu ne așteptam ca declinul creștinismului pe continentul nostru să rezulte într-un vid care să fie umplut, treptat, treptat, de păgânism. Din nefericire, asta pare să fie realitatea Europei anului 2020.

Citeste si: DANEMARCA: Închisorile devin ISLAMICE – Detinutii non-musulmani obligati sa participe la rugaciunea ISLAMICA

Am ales subiectul de astăzi dând recent peste un material video de aproximativ cinci (5) minute care explică pe scurt, în imagini destul de grețoase, atașamentul în creștere al unui număr tot mai mare de europeni de păgânism. Imaginile nu sunt de loc plăcute și sunt tulburătoare: https://www.youtube.com/watch?v=0tn3DzB2VNQ&feature=youtu.be

Europa are nevoie de creștinism. Azi mai mult ca ieri ori acum un an ori o sută de ani. Are nevoie de o renaștere spirituală autentică pe care i-o poate da doar creștinismul autentic. Are nevoie de fiecare dintre noi. E nevoie să devenim vectori decisivi care să transmită în spațiul public esența mesajului creștin, fără ocolișuri, jenă și cu îndrăzneală.

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *