Quantcast
Fabricarea pandemiei Covid – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Fabricarea pandemiei Covid

Asculta informatia

Sunt ferm convins că toată mascarada asta cu ”Pandemia” este o pură fabulație, adică o invenție cap-coadă, fără nicio legătură cu realitatea. Și nu este o opinie tocmai originală, punctul meu de vedere fiind împărtășit și de câțiva medici și jurnaliști de investigație și confirmat de o serie de informații și indicii care încă sunt disponibile publicului pe Internet.

Pandemia COVID-19 nu este prima escrocherie medicală de acest gen. Am mai avut una în 2003, cu virusul SARS, în 2006, cu ”gripa aviară” (AH5N1), în 2009 cu ”gripa porcină” (AH1N1). Pe lângă acestea, mai suntem alertați periodic în legătură cu virusul HPV care ar cauza cancerul de col uterin, cu infecțiile cu E-Coli (bacterie comună care se găsește în mod mormal în tractul intestinal inferior) și bineînțeles cu virusul HIV care nu a fost izolat niciodată și care se zice că ar provoca boala numită SIDA. Toate acestea au fost dovedite de către unii specialiști și jurnaliști ca fiind făcături, dar au rămas în conștiința colectivă ca lucruri reale.

Înainte de a trece la descrierea metodologiei de fabricare a pandemiei Covid vreau să fac un mic preambul. Cei care vor să instaureze Noua Ordine Mondială Fascisto-Comunistă, adică Oculta Financiară, sunt sataniști. Satanismul are două principii de bază:

 • Inversarea valorilor și a ordinii naturale a lucrurilor. Adică: adevărul este minciună și minciuna este adevăr, albul este negru și negrul este alb, Dumnezeu este satana și satana este Dumnezeu, binele este rău și răul este bine, virtutea este păcat și păcatul este virtute, femeia este bărbat și bărbatul femeie, distrugem omenirea ca să o salvăm, vă îmbolnăvim ca să vă facem bine, cred că ați prins ideea!
 • Credința că realitatea poate fi creată sau modificată prin manipularea imaginației și a percepției, atât la nivel individual, cât și la nivel de mase. Mai exact, satanismul neagă existența lumii obiective, create de Dumnezeu, aceasta fiind în concepția lor doar rezultatul percepțiilor, imaginației, gândurilor și dorințelor noastre. Această doctrină este larg răspândită în mișcarea New Age și în industria ”self-help” și a ”dezvoltării personale”.

Aceste două idei stau și la baza tuturor operațiunilor psihologice și ingineriilor sociale, desfășurate la scară globală, fie că e vorba de pandemii, atacuri teroriste, salvarea planetei, schimbările climatice, crizele financiare etc.

Operațiunea COVID-19 este cea mai amplă și cea mai agresivă pusă în practică până acum, fiind desfășurată, în premieră, efectiv pe întreaga planetă.

Dar să vedem care sunt etapele fabricării ”pandemiei” COVID-19!

 • Conform procedurii consacrate, se preiau simptomele unei boli foarte comune, cum ar fi gripa sau răceala și se împachetează într-o boală nouă, care ar fi cauzată de un virus nou, necunoscut, care este mortal și se răspândește foarte repede.
 • Se atașează acestui virus inventat un brand, o marcă înregistrată, în cazul de față COVID-19. Putea să se numească Calgon, Cilit, Ariel sau Goldenbrau, nu contează, important e să fie o denumire comercială de mare impact. La denumire se mai adaugă și niște cifre ca să sune așa, mai tehnico-științific.
 • Se răspândesc tot felul de informații fanteziste și contradictorii despre acest virus, pentru a crea dezbateri și agitație în rândul opiniei publice. De exemplu, informații preluate din filme sau cărți SF, prin care populația a fost ”programată predictiv” cu ani în urmă. De exemplu, că virusul a fost creat într-un laborator secret care produce arme biologice și a scăpat de acolo accidental, sau că virusul ar proveni dintr-o piață de animale și a fost transmis de la lilieci, de la șerpi sau de la un porc mușcat de un liliac.
 • Oficiali ai guvernelor corupte sunt puși să nege gravitatea problemei și să spună că nu există niciun pericol, pentru ca mai târziu să se poată acuza autoritățile respective pentru că nu au fost destul de vigilente, de pregătite și nu au luat măsuri suficient de dure pentru prevenirea dezastrului.
 • Ca țară de pornire a ”pandemiei” se alege China, o țară cu regim totalitar, pentru că aici informația este cenzurată la maximum și populația este obișnuită cu măsuri represive.
 • Mass-media pornește uriașul aparat global de propagandă și spălare a creierelor, folosind tehnici avansate de marketing, PR și publicitate. Scopul este instaurarea fricii paranoice de viruși și de contactul cu alți oameni în rândul maselor.
 • Guvernele corupte încep să instaureze starea de urgență și să aplice măsuri de izolare și arestare la domiciliu a cetățenilor, mai mult sau mai puțin dure, în funcție de gradul de obediență față de Oculta Globalistă.
 • Abia acum urmează mutarea de maestru și marea manipulare. Cum poți convinge populația că există un virus periculos, dacă nu se îmbolnăvește nimeni? Mai întâi creezi ”cazurile de Covid”, umflând artificial numărul de infecții și decese. Aceasta se face prin măsluirea certificatelor de deces ale unor persoane cu boli cronice, foarte în vârstă sau aflate pe moarte, punând diagnosticul COVID-19 în loc de cancer, diabet, leucemie, infarct, insuficiență renală, hepatică etc. În cazul ”infectaților” se folosește un test inutil și care nu a fost conceput pentru diagnostic, test care în 99% din cazuri iese fals pozitiv. Dar asta nu e tot. Ni se spune că 80% dintre infectați sunt ”asimptomatici”! Adică, chiar dacă sunt sănătoși și se simt bine, pe baza acelui test fals sunt declarați bolnavi. Și acești asimptomatici sunt făcuți responsabili pentru moartea celor trecuți în mod fraudulos la numărul morților din cauza virusului. Genial! Acum fiecare persoană sănătoasă este suspectă și vinovată. Și ca totul să pară și mai veridic se lansează o altă minciună, conform căreia virusul s-ar transmite și atunci când vorbești sau respiri.
 • Acum se pot institui măsurile de acomodare a cetățenilor cu viitorul regim de stat polițienesc global: purtat de măști pe stradă, ”distanțare socială”, închideri de locuri publice, ruinarea micilor afaceri, controlale la intrarea în instituții, centre comerciale, scanarea temperaturii, urmăriri cu drone, totul pentru a realiza o disoluție a societății, a comunităților, a legăturilor dintre indivizi și aservirea totală a individului față se sistemul global de control. Se urmărește inducerea în rândul populației a unei paranoia și neîncredere între indivizi, care sunt transformați astfel, în același timp, în deținuți și gardieni ai închisorii medicale planetare. Se încurajează turnătoria și ostracizarea celor care refuză să poarte mască, să respecte distanțarea socială sau chiar vaccinarea și internarea forțată.
 • Există și un aspect financiar al acestei operațiuni și acela este vânzarea de echipamente medicale și vaccinuri. În acest scop se promite ”relaxarea” condițiilor de detenție și a restricțiilor de circulație, numai dacă se acceptă o vaccinare la nivel global, cu un vaccin la care ”specialiștii” lucrează deja din greu.
 • Se induce progresiv ideea că această pandemie nu este un caz izolat, că mai urmează valul 1, valul 2 și așa mai departe. Mai exact, oamenii trebuie să se obișnuiască cu ideea că ”viața nu va mai fi ca înainte”, că vor trăi într-o nouă realitate cu noi reguli și carantina, masca și distanțarea socială vor deveni un mod de viață. Cei cu memorie bună și care au prins Marea Demolare din 11 septembrie 2001 își vor aminti că și atunci ni s-a spus exact la fel, că în urma acelui ”atac terorist”, ”lumea nu va mai fi niciodată la fel ca înainte”. Apropo de terorism și teroriști! La fel cum în cazul de față cetățeanul ”asimptomatic” este transformat în pericolul public numărul 1, la fel s-a încercat în ultima vreme și în cazul teroriștilor. Dacă înainte terorist însemna un musulman cu cagulă, înarmat cu un Kalașnikov și cu centura de explozibil la brâu, după atentatele regizate în ultimii ani, acesta s-a transformat în cetățeanul de pe stradă cu un rucsac în spate și care în loc de gloanțe și explozibili folosește cuțite, macete sau camioane cu care intră în mulțime, deci practic orice individ care trece pe lângă noi pe stradă ar putea fi un terorist! Paranoia totală!

Am încercat să fac doar o schiță modestă a acestei mega manipulări numite COVID-19, pentru că subiectul este foarte complex și sunt sigur că am omis o mulțime de lucruri. Însă cert este faptul că, dacă oamenii nu realizează ce se îmtâmplă și ce li se întâmplă, în scurt timp ne vom trezi într-o lume de coșmar, care depășește cu mult imaginația lui Orwell, Huxley sau H. G. Wells.

Citeste si:Iată pe scurt de ce „PANDEMIA” de CORONAVIRUS este o înscenare

Notă: Acesta este un articol de opinie, deci nu am postat linkuri, documente, imagini sau clipuri video, dar opiniile pe care le prezint aici se bazează pe anumite informații de acest gen, pe care le puteți găsi pe Internet, dacă știți să le căutați.

Sursa: dantanasescu.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply