Quantcast
Familie creștină, atacată după ce a fost arestată – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Familie creștină, atacată după ce a fost arestată

O mamă creștină și familia ei din nordul Indiei a avut parte de atacuri și amenințări de când ea și alte femei creștine au fost arestate sub acuzații false de convertire frauduloasă, relatează Morning Star News via alfaomega.

Mahendra Kumar și soția acestuia Indrakla au făcut publice experiențele lor traumatizante din ultimele luni. „Ne confruntăm cu amenințări în fiecare zi și nu știm ce se va întâmpla mâine”, a declarat Mahendra Kumar pentru Morning Star News.

Totul a început pe 30 iulie la locuința soților Mahendra, care au organizat un eveniment privat la care au invitat mai multe persoane din localitatea lor Maharajganj, districtul Azamgarh, Uttar statul Pradesh, India. Mai mulți extremiști hinduși, membri ai grupării Vishwa Hindu Parishad au sesizat poliția, care a sosit la locuința soților Mahendra și au arestat 6 femei, patru dintre ele creștine, sub acuzația de convertire forțată. Au fost eliberate la 1 septembrie, dar de atunci familia Mahendra este hărțuită în mod permanent.

Deși legea este neclară, convertirea forțată se pedepsește cu închisoare de la unu la cinci ani și de la trei la zece ani de închisoare pentru convertirea minorilor și a femeilor.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply