Quantcast
Femeia care sustine ca poate vorbi cu Fecioara Maria. Mii de oameni merg in pelerinaj sa o vada – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Femeia care sustine ca poate vorbi cu Fecioara Maria. Mii de oameni merg in pelerinaj sa o vada

Vizita in statul american Alabama a unei femei croate, care sustine ca poate lua legatura cu Fecioara Maria, a declansat o adevarata isterie in randul credinciosilor, care au inceput un pelerinaj la locuinta ei.


In ciuda scepticismului celor mai multi catolici, mii de americani au plecat spre oraselul Sterrett, din Alabama, unde se afla Marija Pavlovici Lunetti.

Femeia sustine ca viziunile ei cu Fecioara au inceput in anul 1981, cand avea numai 16 ani si se afla cu alte prietene la Medjugorje, in fosta Iugoslavie.

Ea a decis sa vina in Alabama dupa ce l-a intalnit peTerry Colafrancesco, un catolic care conduce Caritas of Birmingham, organizatia crestina non-profit, care mediatizeaza aparitiile Fecioarei la Medjugorje.

Mii de oameni au venit s-o intalneasca pe Marija si sa devina discipolii ei, pentru ca femeia, prin viziunile ei, anunta a doua venire a lui Iisus, cred acestia.

O femeie si-a vandut chiar si locuinta, pentru a putea calatori in Alabama, scrieDaily Mail.

Biserica Catolica nu recunoaste inca oficial autenticitatea aparitiilor de la Medjugorje. Institutia admite insa ca asemenea aparitii au avut loc la Lourdes, in Franta, la Fatima, in Portugalia si la Guadalupe, in Mexic.

Cu toate acestea, pelerinajul la Medjugorje are loc de mult timp, iar Colafrancesco a construit aici un complex de peste 52 de hectare.

pelerinaj Medjugorje

Exista persoane care sustin insa ca pelerinii care traiesc aici sunt o secta, care se izoleaza de lume si au propiile reguli.

Pelerinii sunt insa convinsi ca, in prezenta Marijei au loc multe miracole.

Ultima “aparitie” a Fecioarei a avut loc luni, in Alabama. Peste 2.500 de persoane au asistat, sperand sa vada minunea si au fost multumiti, desi singurul lucru pe care l-au putut observa a fost rugaciunea profunda a Marijei Lunetti, care le-a spus la final ca Fecioara ii binecuvanteaza pe toti.

stirileprotv.ro

Despre

Leave a Reply