Quantcast
Femeile din Tunisia conduc „jihadul sexual” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Femeile din Tunisia conduc „jihadul sexual”

Ministrul de Interne al Tunisiei a declarat în fața parlamentului că mai multe femei care au călătorit în Siria pentru a se oferi rebelilor sirieni s-au întors acasă gravide cu copiii acestora.

Foto: www.gandul.infoMinistrul a declarat că femeile, care au pornit un adevărat „jihad sexual”, au întreținut relații sexuale cu zeci de bărbați înainte de a se întoarce în Tunisia. Ministrul Lotfi ben Jeddou nu a precizat de câte femei ar fi vorba, dar presa locală vorbește de câteva sute.

Ministrul a cerut ca granițele țării să fie și mai bine păzite pentru a nu-i lăsa pe tinerii sirieni să plece în Siria. De când a început războiul civil, aproape 6.000 de tineri au fost opriți la graniță. Autoritățile sunt din ce în ce mai îngrijorate din cauza ordinilor religioase, fatwa, care circulă pe internet, cerând femeilor musulmane să se angajeze în acest război, prin sex. Ministrul Cultelor le-a cerut femeilor să nu se lase influențate de predicatorii islamiști din afara Tunisiei care au transmis mai multe fatwa.

„Jihadul sexual”, care permite existența relațiilor sexuale premaritale, este considerat de către musulmanii sunniți salafiți o formă de război sfânt, scrie Daily Mail.

www.semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply