Quantcast
Festivalul “Deschide-ti inima!” la Bratasanca, Prahova – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Festivalul “Deschide-ti inima!” la Bratasanca, Prahova

Pentru al 4-lea an consecutiv, in localitatea Bratasanca din judetul Prahova este organizat Festivalul de muzica crestina contemporana “Deschide-ti inima!

Asa cum se cunoaste din editiile precedente ale acestui festival anual, organizatorii isi propun sa promoveze prin intermediul acestui eveniment valorile crestine si muzica de calitate, fiind invitati de fiecare data solisti crestini cu nume sonore din intreaga tara.

La cea de-a 4-a editie a Festivalului “Deschide-ti inima!” ce se va desfasura in zilele de 13 si 14 iulie 2013, incepand cu orele 19.00 pe terenul de fotbal al localitatii, vor canta Viorel Dejeu, Naomi & band, Crista, Start si Ovidiu Andreica.

Sambata, 13 iulie 2013, mesajul biblic va fi adus cu aceasta ocazie de catre prof. Nicolae Geanta, un neobosit evanghelist prahovean si desigur, apreciat pentru dedicarea sa in slujba proclamarii Evangheliei in intreaga tara.

Fie ca Dumnezeu sa binecuvanteze cu har si acest eveniment asteptat cu nerabdare nu numai de locuitorii din Bratasanca, dar si de o multime de tineri din Prahova!


www.infologosploiesti.blogspot.ro

Despre

Leave a Reply