Fete și femei creștine, vândute jihadiștilor statului islamic,ISIS

Asculta informatia

Aproape  300 de femei Yazidi din Irak au fost vândute ca sclave în Siria. Cele mai multe femei au ajuns să fie vândute jihadiștilor care luptă pentru Statul Islamic, precizează un grup de monitorizare din Marea Britanie. Teroriștii vând fete și femei cu prețuri de la 200 la 1000 de dolari și declară că femeile și fetele creștine s-au convertit la islam, toate acestea ca ele să poată fi luate și de soții.

Situația este una dramatică. Un material video tulburător, făcut public pe Internet, arată cum membrii grupării teroriste ISIS râd unii la alții în timp ce cumpără şi vând tinere Yazidi, răpite de jihadişti şi transformate în sclave sexuale. Doritorii spun că preţul oferit depinde de felul în care arată fetele.Materialul video a fost filmat în Mosul, Irak, oraș care a fost capturat de teroriştii ISIS în luna iunie.

O femeie neidentificată a dorit să atragă atenția asupra atrocităților comise de teroriștii Statului Islamic și a apelat telefonic pe cei de la Compassion4Kurdistan. Mesajul femeii este unul tulburător și disperat și a circulat de luna trecută pe multe site-uri de știri: „Astăzi am fost violată de 30 de ori, și încă nici nu e prânz. Nu mă pot duce nici la toaletă. Vă rog, bombardați-ne! Dacă ar fi posibil, am fi fericite să ne bombardați pe noi… Nu există viață după coșmarul prin care trecem. Oricum mă voi sinucide, mai multe femei s-au sinucis în această dimineață” (Christianpost.com)

Rugați-vă ca Dumnezeu să intervină și să facă dreptate în această situație. Rugați-vă ca cei orbiți de diavolul să realizeze că merg pe o cale greșită, să le fie groază de ceea ce fac și să dorească să găsească salvare în Singurul care o poate da, Domnul Isus Hristos.

www.stiricrestine.ro

Despre

Leave a Reply