Quantcast
Fetita de 9 ani transgender – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Fetita de 9 ani transgender

Asculta informatia

Transgender este un alt tip de spalare pe creier din frageda pruncie. Copiii se nasc baieti si fete. Punct. Restul este spalare pe creier la care participa parintii erei globaliste, „moderni”, cultural-marxisti, la randul lor si ei facand parte dintr-o generatie spalata pe creier cu multiculturalul, homosexualitatea, etc.

img_gtorresi_20161229-020354_imagenes_lv_otras_fuentes_avery-kfbG--656x423@LaVanguardia-Web

National Geographic a surprins lumea lansand in avanpremiera primul numar din ianuarie 2017. Pe coperta numarului dedicat diversitatii sexuale, Avery Jackson, o fetita transexual de 9 ani. Pentru acest numar echipa National Geographic aintervievat copii de 9 ani. Au intrat in peste 80 de case in jurul lumii. Din cartierele sarace din Rio de Janeiro pana in Pekin si au pus aceeasi intrebare tuturor copiilor.

Cu acest numar revista urmareste sa prezinte viata micutilor in jurul lumii, o realitate care este din ce in ce mai straina pentru ei si cu care nu se simt identificati.

Avery Jackson, protagonista de pe coperta, a povestit ce dificil a fost sa treaca de la a fi un baiat, la fata. Si-a pierdut prietenii din prescolar pentru ca „mamelor lor nu le placea” ca eu sunt transgender.

Din 2012 a trait ca fetita transexual si traieste evolutia asupta rolului si drepturilor de gen.

Cand Avery Jackson avea 6 ani le-a explicat parintilor ei, dupa cum i-a permis varsta ei, ca se simtea ca o fata chiar daca s-a nascut cu genitale amsculine. In fata acestui comportament, parintii au dus-o la psiholog.

CarolineGibbs-1170x658

Terapeuta clínica Caroline Gibbs, directoarea, si fondatoarea, Transgender Institute Missouri, a intrebat-o pe Avery: “Esti baiat sau fata?” la care ea a raspuns: “Sunt fata. Pur si simplu sunt”.

Cand reporterul National Geographic a intrebat-o pe Avery „de ce este mai bine sa fii fata?” ea s-a limitat sa raspunda „totul este mai bun sa fii fata”.

Resultado de imagen de national geographic  niños transgender

Pentru Yiqi Wang din Pekin, cel mai bine este ca „suntem mai fiabile decat baietii”. In timp ce Juliana Meirelles Fleury din Río de Janeiro, a fi fata este mai bine ca „putem sa mergem primele cu ascensorul”.

susan

“Avery Jackson, atat de increzatoare in deciziile sale, este persoana potrivita pentru a simboliza noile discutii asupra genului. Pentru asta am decis sa ocupe coperta”, a spus 

SURSA: La Vanguardia si nuevamujer.com via karensmith

Despre Info Crestin News

Leave a Reply