Quantcast
Fiica lui Michael Jackson continua tradiția satanică a tatălui ei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Fiica lui Michael Jackson continua tradiția satanică a tatălui ei

Asculta informatia

Îl va înfățișa pe Iisus Hristos ca o femeie lesbiană într-un nou film

Mai multe petiții ale organizațiilor creștine solicită anularea unui film controversat care aduce blasfemii lui Iisus Hristos. CBN News a raportat că filmul independent numit „Habit” va avea în rolul principal pe Paris Jackson, în vârstă de douăzeci și doi de ani, fiica “regelui” muzicii pop, Michael Jackson. Jackson, care este bisexual în viața reală, îl va juca pe Iisus, care va fi descris ca o lesbiană care se complace în acte desfrânate cu o altă femeie.

Citeste si: Închinarea la Marx și SATANISMUL Uniunii Europene

E-Online a  declarat că Habit urmărește o „fată dornică de petreceri cu un fetiș pentru Iisus, care se amestecă într-o afacere violentă cu droguri și găsește o posibilă ieșire, deghizându-se în călugăriță”. Portretizarea ei fizică a lui Iisus are, de asemenea, un inel nas, păr răvășit și un halat tradițional.

În timp ce filmul nu are o dată oficială de lansare, a  fost făcută o petiție pentru a opri lansarea filmului de către Movieguide, o organizație non-profit care încearcă să restabilească valorile creștine în industria de divertisment.

Movieguide a susținut că lansarea filmului „Habit” ar confunda și induce în eroare copiii și restul creștinilor față de imaginea biblică a lui Iisus. 

De asemenea, a menționat că filmul nu are sprijinul unui distribuitor, de unde și absența unei date de lansare.

„Ajutați-ne să dovedim că acest film este inacceptabil pentru credincioșii din întreaga țară și de pe glob”, a concluzionat petiția.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply