Firea spulberă Guvernul Orban. „O să murim de foame, nu de pandemie!” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interne

Firea spulberă Guvernul Orban. „O să murim de foame, nu de pandemie!”

Asculta informatia

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lansează un atac fără precedent la adresa Guvernului Orban, pe care îl acuză că insistă fără motiv cu păstrarea stării de alertă potrivit,national.ro

Una dintre cele mai puternice voci din conducerea Partidului Social Democrat, Firea le reamintește liberalilor că vor da socoteală la alegerile locale pentru tot ceea ce fac acum.

Citeste si: Musulmanul Arafat, despre reluarea programelor de biserică

Gabriela Firea vorbește de teamă, frică și anxietate socială

Prezentă joi, 11 iunie, la sediul PSD, Gabriela Firea a răbufnit, afirmând că Executivul nu urmărește altceva decât inducerea sentimentului de teamă și păstrarea unei stări de anxietate socială în rândul populației.

„Nu se dorește ca românii să fie informați. Probabil se consideră că trebuie să stăm cu teamă, cu frică, cu anxietate socială”, a afirmat Firea.

În opinia edilului, România pierde „locuri de muncă, se omoară economia și cei care ne sperie și ne arată pisica nici măcar nu vin cu argumente științifice”.

Mai nou, susține primarul Capitalei, „suntem amenințați că, dacă nu aprobă Parlamentul starea de alertă, se va da stare de urgență. Înțeleg, o să stăm toți ascunși în case până murim toți de foame, nu de pandemie, și atunci măcar vom fi lăsați să ieșim din case, măcar să ne îngropăm unii pe alții”.

Spania și Italia, exemplele date de Firea

Gabriela Firea dă exemplul țărilor din Occident care deja au demarat programe de relansare economică, iar cetățenii sunt liberi să își desfășoare activitățile de dinainte.

„Câtă vreme Italia și Spania, care au avut un număr mult mai mare de contaminări, au început relansarea economiei, au repornit motoarele industriei, deja pleacă în concedii italienii, nouă ni se spune unde să mergem pe banii noștri, în ce concediu. Deci așa ceva este caz unic în Europa și în lume”.

Citeste si: ALERTĂ Primul PROTEST anunțat după ce Klaus Iohannis a declarat că starea de ALERTĂ trebuie să fie prelungită

La final, Firea a tras următoarea concluzie: „Nu se poate ca viața privată a oamenilor să fie condusă de un guvern. Un guvern, astăzi e, mâine nu mai e! Oricum va da socoteală…”.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close