Quantcast
Fiul premierului israelian încurajează jihadiștii să atace Spania – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Fiul premierului israelian încurajează jihadiștii să atace Spania

Neta1

Neta1

Una dintre teoriile conspirației cu privire la motivul pentru care evreii încurajează imigrarea musulmană în Occident (recunoscută admitted recent ca fiind adevar de „revizionistul holocaustului”, evreul David Cole) a fost că dă musulmanilor un alt obiectiv pentru a se concentra; și astfel face ca evreii să se simtă mai în siguranță.

Yair Netanyahu, fiul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, a demonstrat ca această teorie nebună conspirativă este corectă. Pe Twitter, Yair a încurajat deschis jihadștii să atace Spania. A pregătit, de asemenea, o hartă pentru ei, arătându-le locația a ceea ce el a numit „pamanturi islamice arabe ocupate”. Acestea sunt Ceuta și Melilla, enclavele spaniole din Africa de Nord, considerate oficial ca fiind parte a teritoriului național spaniol.

Probabil că le cunoașteți din videoclipurile de asalt al gardului marocan, care circulă atât de des, arătând o hoardă de africani care pătrund în apărarea frontierelor, sărbătorind cu bucurie faptul că acestea sunt acum ceea ce, în mod legal, este teritoriul european.
Pentru ceea ce valoreaza, cred că ar fi o idee bună ca Spania să renunțe la Ceuta și Melilla (care sunt revendicate de Maroc și sunt înconjurate de teritoriul marocan). Odată cu creșterea populației africane de la 1 miliard până la 5 miliarde în cursul acestui secol, aceste avanposturi vor fi imposibil de apărat, fără o abordare energica.

Yair Netanyahu continuă să compare cererea Spaniei asupra Ceuta și Melilla cu pretenția Israelului asupra Cisiordaniei.

Citeste mai mult pe: https://karensmithdotblog.wordpress.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply