Flora tămăduitoare din vremea lui Isus

Asculta informatia

Cele mai vechi leacuri din plante sunt menţionate chiar în Biblie. De aici, au fost preluate de medicina populară şi au rămas până astăzi pe lista celor mai eficiente remedii naturale pe care le folosim cu toţii.

Uleiul de măsline este cel de-al treilea aliment binecuvântat de Dumnezeu în Vechiul Testament.

Biblia este nu numai cartea de căpătâi a creştinătăţii, ci şi o cronică a primelor plante de leac. Spre surprinderea noastră, aceste plante sunt şi astăzi remedii naturale de excepţie care ne ajută să ne păstrăm sănătatea şi să fim frumoase.

Măslinul

În Biblie:

Alături de pâine şi vin, uleiul de măsline este cel de-al treilea aliment binecuvântat de Dumnezeu în Vechiul Testament, iar porumbelul cu ramura de măsline îl anunţă pe Noe că potopul s-a sfârşit şi a venit pacea.

Ca leac:

Ai citit peste tot cât de sănătos este uleiul de măsline şi nu lipseşte din nicio salată pe care o faci. Ştiai însă că el e un adevărat aliment-minune, un panaceu care îţi protejează inima, îţi pansează stomacul în caz de ulcer gastric şi te ajută dacă suferi de diabet zaharat. Trebuie doar să iei câteva linguriţe de ulei de măsline extravirgin în fiecare zi şi vei găsi vindecare pentru suferinţa ta citeaza ziarul adevarul.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *