Florin Călinescu despre COVID-19: Scopul e să vadă dacă frica funcționează, deci ADIO LIBERTATE!

Asculta informatia

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu, în vârstă de 63 de ani, şi-a spus opinia tranşantă cu privire la pandemia de coronavirus, în cadrul unui live pe Facebook.

Florin Călinescu a vorbit live, pe contul său de Facebook, despre criza generată de Covid-19. El a comentat dur situaţia creată în jurul pandemiei de coronavirus.Călinescu a abordat mai multe subiecte, printre care situaţia exporturilor de lemn din pădurile patriei, despre cei care ne conduc, dar şi despre criza de coronavirus.

Citeste si: O deputata din Italia rupe decretele stării de urgență- VIDEO

Actorul a mărturisit opinia lui sinceră, aceea că situaţia de criză a fost pusă la cale de marile puteri, iar ceea ce se întâmplă este un război nevăzut ale cărui arme sunt viruşii.

„Situaţia actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acţionezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, şi atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână şi funcţionează tăcut. Virusul are calm, are răbdare şi pe care-l prinde îl articulează. Dacă eşti bătrân şi ai comorbidităţi asta este o poveste. Aşadar, gâlceava între America, Rusia şi China produce efectele pe care le vedem astăzi… Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanţare fizică. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit şi dorit. Vor să experimenteze şi să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetăţeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac“, a spus vedeta.

https://www.facebook.com/watch/?v=923408581449081

Despre Info Crestin News

Leave a Reply