Forțele de apărare din Israel au detectat o rachetă lansată din Fâșia Gaza – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Forțele de apărare din Israel au detectat o rachetă lansată din Fâșia Gaza

Asculta informatia

Armata israeliană (IDF) a depistat luni seara o rachetă care a fost lansată din Fâșia Gaza potrivit,evz.ro

Conform IDF, Israelul a fost o țintă a atacurilor cu rachete constante din Fâșia Gaza, iar cele mai recente dintre ele având loc la începutul lunii mai . IDF a atacat mai multe ținte în Fâșia Gaza, luni seară, după ce o rachetă trasă din Fâșia Gaza a aterizat într-o zonă deschisă din sudul Israelului.

Citeste si: Președintele polonez promite să interzică „ideologia LGBT” în școli

Atacul aerian și cel terestru au vizat mai multe site-uri din zonele din apropierea Rafiah și Khan Younis din sudul Fâșiei Gaza. IDF a confirmat că atacurile aeriene au avut o infrastructură vizată folosită pentru operațiuni subterane de către Hamas și că tancurile au vizat posturile militare utilizate de grupul terorist.

Potrivit surselor, aseară, o rachetă a fost trasă din Fâșia Gaza. Din fericire a căzut într-o zonă nelocuită a Consiliului regional Eshkol.

Niciun grup nu a revendicat răspunderea pentru atac
Atacul cu rachete vine pe fondul tensiunilor crescute cu privire la anexarea planificată a unor părți din Cisiordania, iar teroriștii din Strip au reîceput atacurile cu rachete de săptămâna trecută.

Un ziar libanez a raportat că teroriștii din Fâşia Gaza au fost de acord să oprească lansările, după ce milioane de dolari din fondurile Qatarului au fost aprobate pentru a fi transferate în Fâșia Gaza. Oficialii din Qatar au declarat ulterior că fondurile au fost deja aprobate și vor fi livrate săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare.

Intenția Israelului de a extinde suveranitatea asupra unor părți din Cisiordania, cauza tensiunilor

În plus, Hamas a anunțat luni lansarea „activităților de confruntare cu privire la proiectul de anexare”, o referire la intenția Israelului de a extinde suveranitatea asupra unor părți din Cisiordania.

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

„Lansarea activităților și continuarea confruntării împotriva planului de anexare este o inițiativă încurajatoare pentru toți oamenii noștri de a se alătura unui front național larg pentru a face față ocupației și schemelor administrației americane„, a spus Salah Bardaweel, un înalt oficial al Hamasului în Fâșia Gaza, informează jpost.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close