Quantcast
Foști misionari americani se sinucid în familie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Foști misionari americani se sinucid în familie

Câțiva foști misionari se alătură fiicei lor într-un pact mortal după ce aceasta înălțată din punct de vedere spiritual decide să-și ia viața.

Tânăra era convinsă în mod deosebit că este o amenințare la adresa unui guvern din umbră condus, potrivit ei, de Donald Trump. La locul scenei groaznice ofițerii au găsit note care indicau că familia foarte religioasă, dar retrasă și bolnavă mintal credea că acţionează biblic.

Pe 25 ianuarie, înștiințată de vecini, poliția din West Manchester, Pennsylvania a descoperit cadavrele familiei Daub în curtea lor. Corpurile lui Morgan, în vârstă de 26 de ani, și ale părinților ei Deborah (59) și James (61), doi foști misionari din Etiopia prezentau urme de răni împușcate la cap. Toți trei și-au pus protecție auditivă pentru a reduce zgomotul focului. Polițiștii au găsit în casă însemnări care indică ordinea morților. Lângă rămășițele lui Morgan era o sabie inscripționată „Sabia Domnului”.

O scrisoare dezvăluie că James a fost inițial reticent să se sinucidă dar și-a urmat familia fără tragere de inimă.

Potrivit polițiștilor, însemnările găsite la fața locului mărturisesc că fata suferea de halucinații auditive insuportabile la originea deciziei sale. Toți cei trei membri ai familiei sufereau de „diverse grade de boală mintală”, se arată în anchetă.

Cu o zi înainte de a muri Morgan a postat un videoclip în care spunea: „Urmează-mă în timp ce îl urmăresc pe Isus!”

Tânăra a urmat cursuri online la Messiah University înainte de a participa fizic în ultimul an avea un canal de Youtube sub pseudonimul „Leoaică Arising” , dezvăluind problemele sale psihologice.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply