Fotografia care a scandalizat Franța: Sfidarea Islamului chiar sub nasul lui Macron – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Fotografia care a scandalizat Franța: Sfidarea Islamului chiar sub nasul lui Macron

Asculta informatia

Emmanuel Macron a mers la Mulhouse pentru a vorbi despre pericolul „separatismului islamist”, adică enclavizarea musulmanilor,potrivit evz.ro

În timp de dădea declarații ziariștilor, în mijlocul unui băi de mulțime, pe stradă, Macron a fost surprins într-o fotografie aflată în flagrant contrast cu conținutul discursului său.

Citeste si: O adolescentă de 16 ani din Franța care a insultat islamul pe Instagram a primit ameninţări cu moartea

La un pas de președintele francez stă o femeie cu fața total acoperită cu vălul islamic, fapt care reprezintă o violare a legii din 2010, care interzice acoperirea feței în spațiul public.

„Nimeni nu are dreptul să poarte, în spațiul public, o ținută menită să acopere figura”, spune textual legea adoptată în mandatul lui Nicolas Sarkozy, chiar în articolul 1.

Imaginea de marți, 18 februarie, de la Mulhouse, cu Macron, care se face că nu o vede pe femeia care stă chiar sub nasul său, a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

Reacțiile au fost împărțite: sarcastice, amuzate, furioase…

Probabil că reacția care descrie cel mai bine ridicolul situației îi aparține deputatului formațiunii Republicanii, de centru-dreapta, Guilaume Larrivé, care a comentat:

„Iată o tristă ilustrare a eșecului Statului în fața cuceririi islamiste.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 89

Close