Quantcast
FOTOGRAFII RARE dintr-o comunitate AMISH. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

FOTOGRAFII RARE dintr-o comunitate AMISH.

Puține lucruri se știu despre comunitatea Amish și uneori informațiile care circulă îi pun într-o lumină negativă pe oamenii din această grupare religioasă retrasă.

Gruparea cu doctrină anabaptistă este caracterizată prin felul foarte simplu și tradițional de viață și rezistența la orice este modern.

Comunitatea Amish are aproximativ 300.000 de oameni în lume, cei mai mulți dintre ei trăind în 22 localități din SUA și Ontario, Canada.

Fotograful Lottie Hedley a vizitat familia Hilty, din nordul statului Maine, din apropierea graniței canadiene. Proiectul său intitulat “Unbroken” oferă o perspectivă a vieții cotidiene a familiei

“Membrii familiei Hilty sunt oameni cu picioarele pe pământ. Primăvara, sunt în genunchi, plantând semințe în pământul lor”, scrie fotograful pe site-ul său.

Despre

Un comentariu

  1. Cristinel Nichitoiu

    Apreciez mult oamenii acestia. Stilul lor de viata este de apreciat in comparatie cu nebunia tehnicii aberante din lumea asa zis emancipata care distruge si otraveste pamantul cu atata furie. Din pacate prea putina lume alege sa le imite exemplul.

Leave a Reply