Quantcast
Foto:„Mergem impreuna in Rai”. Dupa o casnicie de 59 de ani, au murit in aceeasi zi, tinandu-se de mana – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Foto:„Mergem impreuna in Rai”. Dupa o casnicie de 59 de ani, au murit in aceeasi zi, tinandu-se de mana

cuplu

Doi soti care implinisera  59 de ani de casnicie au decedat, in aceeasi zi, intr-un salon de spital, tinandu-se de mana.

Don si Margaret Livengood au fost casatoriti timp de 59 de ani si uniti de o dragoste ca in povesti, iar vorbele spuse in fata preotului, “pana cand moartea ne va desparti, s-au dovedit cum nu se poate mai valabile pentru cei doi. Boala si batranetea i-au adus in postura de a-si trai ultimele zile din viata in salonul unui spital. Margaret s-a luptat cat a putut de tare cu cancerul, iar Don a avut un razboi de dus cu fibroza pulmonara si pneumonia bilaterala.

“Cand ajungem in Rai, putem sa mergem impreuna, exact ca si cum ne-am casatori din nou. Inca o luna de miere”, a spus barbatul, cu ultimele sale puteri, demonstrand inca o data ca dragostea trece peste tot si “pana la adanci batraneti” nu este doar un mit.

cuplu2

“A fost absolut normal pentru ei sa se tina de maini. Dragostea lor a fost cu adevarata pretioasa. Aceasta a fost cel mai dragut si dulce moment pe care cineva l-ar putea imagina, sa-i vada tinandu-se de maini in spital”, a povestit Pattie Beaver, fiica sotilor Livengood, pentru People.

Aceasta a fost si cea care a insistat ca parintii ei sa fie mutati in acelasi salon de spital, caci initial au fost internati la etaje diferite. S-a dat peste cap pentru a reusi, dar a gasit in medici un sprijin important, asa ca a putut sa le ofere parintilor ei aceasta ultima dorinta implinita. Dupa patru zile in care au stat separati, asistentele au dus patul lui Margaret in camera sotului si l-a pozitionat in asa fel incat cei doi sa se poata vedea si atinge. “Imediat ce au fost impreuna, ne-am dat seama ca totul va fi bine pentru ei”, a mai adaugat fata lor.

cuplu3

Si medicii au fost impresionati de cazul pe care-l aveau in fata ochilor, mai ales ca niciodata nu fusesera martori la un moment atat de plin de insemnatate.

Sotii Livengod si-au dat ultima suflare in aceeasi zi, la mijlocul lunii august. Margaret a murit prima, in jurul orei 8.00 dimineata, in timp ce Don a decedat putin dupa ora 17.00. Ultimele cuvinte ale barbatului catre fiica sa au fost de multumire. A fost recunoscator ca a putut trece prin aceasta ultima calatorie alaturi de cea care i-a fost iubita si partenera o viata intreaga.

Sursa: www.aktual24.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply