Franklin Graham a numit din nou islamul o “religie a războiului” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Diverse

Franklin Graham a numit din nou islamul o “religie a războiului”

Evanghelistul Franklin Graham, fiul celebrului predicator Billy Graham, a numit din nou islamul o “religie a războiului.”De asemenea, el a cerut creștinilor să depună toate eforturile pentru a converti musulmanii la creștinism, scrie ChristianToday .

Într-un interviu Franklin Graham a declarat că încă mai crede islamul este o “religie a războiului”. Pentru prima dată el a spus acest lucru în 2001, când la 11 septembrie atacatori sinucigași au atacat turnurile World Trade Center din New York. “Opinia mea nu s-a schimbat”, – a spus Graham.

În plus, el a menționat grupul terorist “Boko Haram” și “Statul islamic”.

“Este important să spuneți musulmanilor despre dragostea lui Dumnezeu, pentru că religia lor nu oferă speranță. Vreau ca ei să știe că nu mai trebuie să moară pentru a intre în grațiile lui Dumnezeu.Dumnezeu a dat pe Fiul Său pentru noi. Nu au nevoie să se sinucidă, în scopul de a-L mulțumi pe Dumnezeu. Vreau ca ei să știe că Dumnezeu ne-a dat viața veșnică.” – a spus Graham.
Sursa:  www.stiricrestine.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

Close