Quantcast
Franklin Graham a predicat la 43.000 de oameni – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Franklin Graham a predicat la 43.000 de oameni

În perioada 17-18 februarie, pastorul Franklin Graham a predicat miilor de oameni  adunati la Festivalul Esperanza CDMX din Mexic. 4.000 de persoane s-au convertit, potrivit organizatorilor.

Pastorul Franklin Graham a predicat la  43.000 de oameni. Festivalul avut loc în perioada 17-18 februarie la Palacio de los Deportes, din Mexico City. 4.000 de participanți au fost convertiți în timpul acestor adunări, conform site-ului oficial al Asociației Evangheliste Billy Graham (BGEA). În plus, organizatorii estimează că 9.000 de telespectatori au urmărit festivalul online.

Evanghelistul David Ruiz de la BGEA a tradus mesajele pastorului din engleză în spaniolă. În prima zi, Franklin Graham a explicat modul în care profetul Daniel a rămas în comuniune bună cu Dumnezeu, relatează Evangélico Digital

 A doua zi pastorul  i-a invitat pe participanți să se pocăiască după ce a împărtășit povestea lui Manase, unul dintre cei mai răi regi ai lui Iuda din Biblie care totuși a ajuns să-și recunoască greșelile. 

Cântăreții Miel San Marcos, Redimi2 și Nadia au participat la slujba care a fost punctată de momente extravagante de laudă.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply