Quantcast
FRANTA: 1.000 de Biblii împărțite la festivalul de heavy metal – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

FRANTA: 1.000 de Biblii împărțite la festivalul de heavy metal

Cel mai mare festival de rock din Franța și unul dintre cele mai mari din Europa, ‘Hellfest’, a avut loc în perioada 17-26 iunie în orașul francez Clisson.

La festival au cântat trupe celebre precum Scorpions sau Deep Purple printre multe altele.

Pe tot parcursul festivalului, voluntari ai organizației creștine „Metal Mission” s-au apropiat de vizitatori pentru a le împărtăși mărturiile despre Isus și Evanghelie și pentru a le oferi Biblii,potrivit alfaomega.tv

Au dat în jur de 1.000 de Biblii în timpul festivalului. Este o ediție specială numită Noului Testament Sower, care are la final mărturii ale celebrităților rock, care sunt acum creștini.

„Metal Mission” este o organizație mică de aproximativ 20 de oameni pasionați care lucrează în mod special pentru evanghelizarea rockerilor care sunt marginalizați de credincioși din cauza muzicii pe care o ascultă, dar care sunt deschiși la întrebări spirituale deoarece acele întrebări sunt parte a acestui stil de muzică.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply