FRANTA: Aproape 1.000 de morți, într-o singură zi din cauza CORONAVIRUSULUI

Asculta informatia

Raport șocant venit din Franța, vineri. Aproape 1000 de decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, mai mult decât recordul negativ înregistrat tot azi de Marea Britanie. Niciodată nu a fost înregistrat un număr atât de mare în Italia sau Spania.

Franța a raportat 987 de decese COVID-19 în ultimele 24 de ore, decese înregistrate în spitale și case de îngrijire medicală, deși numărul pacienților în terapie intensivă a scăzut pentru a doua zi la rând.

Citeste si: Educatia SEXUALA: Lectii de masturbare pentru copiii din scoala primara

Noile decese – dintre care 554 în spitale și 433 în casele de îngrijiri medicale – au urcat numărul total din Franța la 13.197 de la începerea epidemiei, după cum a declarat jurnaliștilor oficialul superior de sănătate Jerome Salomon.

Citeste si: Titus Corlăţean, reacţie la cazul directorului demis pentru că s-a rugat: ‘Cine a comis acest gest este pasibil de o încadrare penală’

Un copil în vârstă sub 10 ani infectat cu COVID-19 a murit, dar Salomon a spus că cauzele morții au fost „multiple”. Singura veste bună: acum există cu 62 de persoane mai puțin în terapie intensivă, continuând o tendință văzută prima dată joi, potrivit News18 via gandul.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 31