Franţa deschide „Sfârşitul lumii TV”

Asculta informatia

„Sperăm că iubiţi pământul, marea şi munţii, dar, înainte de toate, sperăm că iubiţi viaţa (…) Potrivit profeţiilor maya, viaţa se va încheia pe 21 decembrie 2012. Deci să profităm!” Aşa începe un spot de promovare a unei noi televiziuni franceze, care promite o lună de distracţie, înainte de apocalipsă.

televiziunea_sfarsitului_lumii (Foto: rtv.net)Postul de televiziune se numeşte „La Chaîne de la Fin du Monde” („Televiziunea sfârşitului lumii”) şi aparţine trustului NBC International, din care mai fac parte Diva Universal, Universal Channel, Movies 24 şi E! Entertainment.

Televiziunea îşi propune să le ofere telespectatorilor săi o experienţă diferită a apocalipsei: o lună de distrugere, o lună de frisoane, dar mai ales o lună de distracţie. Cu acest scop, televiziunea va difuza filme, seriale şi documentare, între care „Survivors” (Supravieţuitorii), „Invasion” (Invazia), „The Body Snatchers” (Răpitorii trupului), „War of the Worlds” (Războiul lumilor), „American Warships” (Nave de război americane), dar şi o emisiune specială dedicată „sfârşitului lumii”.

Noua televiziune este disponibilă exclusiv pe platforma CanalSat din Franţa şi îi pregăteşte pe francezi „pentru ultima zi din viaţa lor”.

Galerie video


semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 77