Quantcast
Genocid în Sodoma? PRIDE intră în laboratoarele experimentale al OMS? Franța recunoaște că toți cei 1.700 de infectați cu variola maimuței sunt HOMOSEXUALI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Genocid în Sodoma? PRIDE intră în laboratoarele experimentale al OMS? Franța recunoaște că toți cei 1.700 de infectați cu variola maimuței sunt HOMOSEXUALI

Propaganda „variola maimuțelor”, adică efectul secundar vaccinului COVID,a vizat homosexuali, OMS experimentează deschis cu aceștia!
După proiectul de pandemie falsă COVID19, despre care acum s-a dovedit științific că este de fapt un genocid bazat pe un ”virus” care nu a fost niciodată izolat, au venit acum cu minciuna „variola maimuțelor”.

Unul dintre efectele secundare provocate de vaccinul experimental COVID,care nu ar fi provocat niciodată simptome la nimeni dacă nu ar fi fost vaccinat cu serul COVID care conține părți de adenovirus de cimpanzeu, se numește acum „variola maimuțelor”.

În New York, sute de bărbați homosexuali așteaptă la coadă pentru vaccinul „variola maimuțelor”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a recunoscut că toți cei care primesc vaccinul împotriva maimuței, indiferent dacă doresc sau nu, participă la un studiu clinic menit să evalueze eficacitatea vaccinului.

Tim Nguyen, șeful agenției de pregătire pentru boli infecțioase a OMS, a remarcat că eficacitatea „vaccinului” împotriva variolei maimuțelor este complet necunoscută, deoarece nu a fost niciodată utilizat pe scară largă în populații mari.

„Vreau să subliniez un lucru care este foarte important pentru OMS. Avem incertitudine cu privire la eficacitatea acestor vaccinuri, deoarece nu au mai fost utilizate în acest context și la această scară înainte”, a spus Nguyen sâmbătă.

Ministrul francez al Sănătății, Francois Braun, a declarat luni că aproximativ 1.700 de persoane au fost infectate recent cu variola maimuței în Franța, transmite Reuters.

Aproximativ 1.700 de persoane din franța sunt infectate cu variola maimuței, scrie mediafax.ro.

„Astăzi, aproximativ 1700 de persoane au fost contaminate cu variola maimuței în Franța. Profilul (pacienților) arată că sunt în principal bărbați care au avut relații sexuale cu alți bărbați, dar se poate fi infectat și prin contactul cu veziculele unui pacient”, a declarat Braun într-un interviu acordat postului de televiziune BFM TV.

Sursa:InfoWars / stiripesurse.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply