Quantcast
Genocidul de lângă noi: AVORTUL! În 2018, 42 de milioane de avorturi înregistrate la nivel mondial – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Genocidul de lângă noi: AVORTUL! În 2018, 42 de milioane de avorturi înregistrate la nivel mondial

Un raport recent emis indică faptul că în 2018 moartea prin avort a depășit în lume orice altă cauză de deces.

Un semnal de alarmă care sfâșie inimile din cauza prevalenței avorturilor, statisticile compilate de Worldometers indică faptul că în lume au fost efectuate în anul 2018 aproape 42 milioane de avorturi! Site-ul independent colectează date de la guverne și alte organizații respectabile iar apoi le cumulează sub forma unui raport, împreună cu estimări și proiecții bazate pe aceste cifre.

Breitbart a comparat numărul avorturilor cu alte cauze ale deceselor, inclusiv cancer, SIDA, accidentele de circulație sau sinuciderea și a descoperit că avorturile depășesc cu mult oricare alta dintre aceste cauze.

Iată câteva extrase din acest raport:

„La 31 decembrie 2018, conform Worldometers, se înregistrau 41,9 milioane de avorturi efectuate de-a lungul întregului an. Prin comparație, 8,2 milioane de oameni au murit de cancer, 5 milioane din cauza fumatului și 1,7 milioane din cauza SIDA. …

De asemenea, raportul evidențiază numărul total de avorturi din lume bazat pe ultimele statistici privind avorturile publicate de Organizația Mondială a Sănătății.

La nivel global, în 2018 aproape un sfert din cazurile de sarcină (23 la sută) au fost terminate printr-un avort, iar la fiecare 33 de nașteri alți 10 bebeluși au fost avortați.”

Worldometers estimează că aproximativ 59 milioane de oameni au murit în 2018 dar acest număr nu include bebelușii uciși prin avort. Bebelușii nenăscuți nu sunt recunoscuți ca ființe umane deși biologic sunt dovezi că ei sunt ființe umane unice din momentul în care au fost concepuți și că avortul înseamnă o moarte brutală, violentă.

Numărul avorturilor este de neconceput, mai ales că fiecare dintre cele 42 milioane de avorturi reprezintă ființe umane vii a căror viață este distrusă violent în pântecele mamelor lor. Fiecare bebeluș nenăscut are propriul său ADN, făcându-l diferit de al mamei lui. Acel ADN arată dacă bebelușul a fost băiat sau fată, culoarea ochilor și a părului, înălțimea, posibile malformații sau dizabilități genetice și multe altele. În cele mai multe cazuri, în momentul avortului, inimile bebelușilor deja bat.

În America, doar cu puțin sub un milion de avorturi are loc în fiecare an. Deși rata avorturilor a scăzut în ultimul deceniu, avortul rămâne principala cauză a deceselor și în Statele Unite.

Un număr de circa 60 de milioane de bebeluși uciși prin avort este estimat că se înregistrează în Statele Unite de la momentul Roe vs. Wade din 1973. În ianuarie, militanții pro-viață se vor aduna pentru Marșul Anual pentru Viață la Washington D.C. pentru a comemora aniversarea acelei decizii infame și pentru a cere reinstaurarea protecției pentru bebelușii nenăscuți.

ortodoxinfo.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply