Quantcast
George Soros se folosește de negri ca să atace Israelul – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

George Soros se folosește de negri ca să atace Israelul

O grupare afiliată mișcării Black Lives Matter a organizat la Washington un marș care nu avea nimic cu problemele negrilor, ci cu statul Israel. Cei circa 200 de participanți au scandat lozinci împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu, pe care l-au numit „Domnul Război”, și au deplâns situația populației palestiniene potrivit bpnews.ro

Protestul a fost condus de un student de la Universitatea Harvard, care a citit o poezie foarte dură în care blestema statul israelian, numit „maestrul păpușar al tuturor continentelor”.

Citeste si: Băiat creștin de 14 ani ucis cu pietre

O astfel de mișcare este greu de înțeles, mai ales în Occident unde antisemitismul este taxat foarte dur. Este acesta un semn că mișcarea Black Lives Matter a scăpat de sub control? Foarte posibil, când reunești tot felul de personaje și grupuri cu programe diferite se poate ajunge la situații neașteptate.

Pe de altă parte, atâta vreme cât toate indiciile conduc la ideea că în spatele acestei mișcări difuze care a dat foc Americii, în unele cazuri la propriu, se află progresiștii lui George Soros un atac la adresa actualului guvern israelian nu ar trebui să ne mire.

George Soros este el însuși evreu, dar un evreu care nu se află în relații bune cu statul israelian. Din contră, miliardarul american finanțează de mult timp mișcări contra regimului de la Tel Aviv, care îndeamnă la boicotarea statului evreu prin orice mijloace. Exact acest lucru au cerut participanții la protestului de la Washington.

Politicile statului israelian sunt într-adevăr criticabile, iar problema palestiniană rămâne nerezolvată de decenii, dar nu aceasta pare să fie principala problemă a miliardarului care se vrea stăpânul lumii.

George Soros este un om fără patrie și dușmănește orice stat cu care ar putea avea o legătură. Cu Israelul se află de mult în război, iar în Ungaria, țara sa natală, se dușmănește cu Viktor Orban. Marea Britanie i-a acordat azil în 1947 și tot acolo a învățat carte. Drept răsplată, Soros a dat o lovitură năprasnică cu un atac speculativ din 1992, când a prăbușit lira sterlină și a câștigat scurt 1 miliard de dolari. Mai e doar America, unde s-a stabilit de zeci de ani și acum încearcă să o distrugă cu mișcarea neo-bolșevică pe care o finanțează din greu. De ce să ne mire că acum încearcă să distrugă între Pământul?

De ce să amesteci toate lucrurile – negrii, ura contra lui Trump, ura față de Israel, isteria cu pandemia, minoritățile sexuale? Simplu, timpul trece în defavoarea bătrânului megaloman. Luna viitoare va împlini 90 de ani și nu mai e timp să-și vadă visul realizat!

Despre Info Crestin News

Leave a Reply