Quantcast
George Soros vrea promovarea prostituției. Tribunalul Suprem SUA spune Nu! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

George Soros vrea promovarea prostituției. Tribunalul Suprem SUA spune Nu!

Pe 29 iunie, Tribunalul Suprem al SUA i-a dat peste nas lui George Soros și organizațiilor lui. Este o știre puțin cunoscută în afara SUA. E importantă, însă, deoarece ea denota agresivitatea cu care Soros și organizațiile lui promovează non-valorile.

[Opinia Tribunalului poate fi citita aici :https://www.supremecourt.gov/opinions/19pdf/19-177_b97c.pdf. ]
Cazul lui Soros începe în 2003, când SUA a lansat un program vast de combatere a SIDA în Africa. Administrația Bush a alocat miliarde de dolari în acest scop, programul fiind numit Planul Marshall pentru Africa. Miliardele de dolari urmau să fie alocate organizațiilor neguvernamentale din Africa care educau grupurile vulnerabile în modalități de prevenire a infectărilor.

Citeste si: CORONAVIRUS: Auzi ce zice musulmanu’

Administrația Bush, însă, a impus condiții pentru alocarea fondurilor, în primul rând cerând ca recipienții să (1) nu faciliteze ori promoveze prostituția; ori (2) traficul de ființe umane. Ceea ce era logic: prostituția și traficul de ființe umane facilitează infectările cu SIDA.

Organizațiile lui Soros care sunt active în Africa au solicitat fonduri din partea Administrației Bush, dar au fost respinse deoarece au refuzat să accepte condițiile impuse. În consecință, au dat în judecată SUA, pretinzând că restricțiile impuse de Casa Albă contravin “libertății de expresie și cuvântului”.

Cu un vot de 5 la 3, Tribunalul Suprem al SUA a respins ca nefondată acțiunea dlui Soros.
O veste bună, dar și un caz care dovedește că dl Soros și organizațiile lui răspândesc anti-valori în lume.
Vă ofer și un articol privind subiectul: https://www.dailysignal.com//print?post_id=665391

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply