Quantcast
Germania avertizează împotriva unei ‘spirale a violenţei’ după atacurile armate de lângă Tel Aviv – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Germania avertizează împotriva unei ‘spirale a violenţei’ după atacurile armate de lângă Tel Aviv

Asculta informatia

Germania a avertizat marţi împotriva unei „spirale a violenţei” după atacurile armate care au făcut cel puţin cinci morţi la periferia metropolei israeliene Tel Aviv, potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, scrie AFP, potrivit agerpres

„Toţi cei care au responsabilităţi şi influenţă trebuie să condamne clar aceste acte de violenţă pentru a evita o nouă escaladare a violenţei”, a precizat un purtător de cuvânt al ministerului german, citat în comunicatul de presă, îndemnând la „evitarea unei spirale a violenţei în perioada sărbătorilor care urmează pentru evrei, musulmani şi creştini”.

Poliţia a afirmat că l-a împuşcat pe agresor fără a-i dezvălui identitatea. Acesta a fost al treilea atac în Israel într-o săptămână.

„Ca şi atacurile de la Beer Sheva şi Hadera, atacul (de marţi) este şocant prin brutalitate şi sânge rece”, potrivit guvernului german care a condamnat cu „cea mai mare fermitate acest val de atentate din Israel”. „Nimic nu poate justifica teroarea”, a subliniat executivul de la Berlin, citat de AFP.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply