Quantcast
GERMANIA: Copiii pot fi luați de stat dacă nu au certificat de sănătate COVID-19 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

GERMANIA: Copiii pot fi luați de stat dacă nu au certificat de sănătate COVID-19

Copiii ar putea fi, efectiv, răpiți de guvernul german dacă ajung la școală fără „certificatele de sănătate” care trebuie semnate zilnic de un părinte, avertizează autoritățile germane.

O scrisoare trimisă părinților din statul german din Saxonia a stârnit indignare și îngrijorare, deoarece familiile au fost notificate de noile politici halucinante de „siguranță” legate de coronavirus.

Citeste si: Iată pe scurt de ce „PANDEMIA” de CORONAVIRUS este o înscenare

Un site al guvernului german descrie conceptul de „a avea grijă de copil” drept „plasarea temporară a copiilor, sau adolescenților, într-o casă de copii, sau într-o familie adoptivă. Biroul de asistență pentru tineret poate lua această măsură în cazul în care bunăstarea copilului în familie este în pericol . Cât timp este scos copilul din familie trebuie decis de la caz la caz”

HTTPS://WWW.JURAFORUM.DE/LEXIKON/INOBHUTNAHME

„Din 25 mai 2020, școala poate să nu accepte un copil fără o confirmare zilnică de sănătate semnată. Voi, ca părinți, sunteți obligat să vă ridicați imediat copilul de la școală dacă semnătura dvs. lipsește pentru ziua specifică. Dacă nu respectați acest lucru, școala este obligată să implice biroul de ordine publică – până la instituționalizare copilului. ”

Scrisoarea trimisă părinților din Germania, document DOWNLOAD

Seamănă izbitor de mult cu ceea ce se întâmplă la noi, unde profesorii trebuie să ia temperatura copiilor și să anunțe DSP-ul dacă are temperatura peste 37,3. Nu numai că părinții nu sunt anunțați/nu li se cere permisiunea, dar măsura asta încalcă însuși dreptul constituțional la educație. 

Citeste si: BREAKING: Primarul orașului Chicago amenință să „distrugă” Bisericile care țin slujbe Duminică

Tot în această notă este și condiționarea susținerii examenului de Bacalaureat de “triajul epidemiologic” făcut de un profesor!

Sursa: iosefinapascal.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply