Quantcast
GERMANIA: IMIGRANȚII ȘI SOLICITANȚII DE AZIL NU RESPECTĂ MĂSURILE DE IZOLARE PENTRU COMBATEREA VIRUSULUI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

GERMANIA: IMIGRANȚII ȘI SOLICITANȚII DE AZIL NU RESPECTĂ MĂSURILE DE IZOLARE PENTRU COMBATEREA VIRUSULUI

Imigranții și solicitanții de azil care locuiesc în Germania par să creadă că măsurile de blocare care au fost puse în aplicare pentru a stopa răspândirea coronavirusului pur și simplu nu li se aplică lor.

Primarii din Schneeberg și Zschorlau – ambele orașe mici din statul federal german Saxonia – au solicitat ajutor Ministerului de Interne al landului pentru ajutor, deoarece solicitanții de azil care locuiesc într-un centru local de azil nu au respectat măsurile puse în aplicare pentru oprirea răspândirii virusului, relatează Bild via invictuswebmedia.com

Citeste si: IMAM PENTRU IMIGRANȚI: „SUNTEȚI AICI PENTRU A RĂSPÂNDI ISLAMUL” – VIDEO

Primarul orașului Schneeberg a raportat că grupuri mari de solicitanți de azil care locuiesc la Schneeberg Asylum Home au fost văzuti părăsind clădirea în grupuri mari, fără a avea un motiv întemeiatpentru a iesi.

Primarul a adăugat că solicitanții de azil par să creadă că măsurile de izolare anunțate de cancelarul german Angela Merkel săptămâna aceasta nu li se aplică lor. Când au fost întrebați despre comportamentul lor, se spune că unii dintre solicitanții de azil au reacționat agresiv.

Pe 22 martie, Merkel a anunțat o serie de măsuri menite să oprească răspândirea virusului. Măsurile încurajează cetățenii germani să reducă contactul cu persoanele din afara gospodăriei lor la un minim absolut, în timp ce a fost instituită o interdicție asupra grupurilor de persoane care se adună în locuri publice, apartamente și instalații private.

Citeste si: Deutsche Welle: „Imigranții vor deveni majoritari în metropolele germane”!

Măsurile vor dura până pe 5 aprilie.

Germania nu este singurul stat european care are probleme cu imigranții pe fondul focarului coronavirus. Zile în urmă, Voice of Europe a  raportat că poliția din Paris este limita eforturilor lor pentru a pune în aplicare carantinele coronavirus (COVID-19) în zonele de imigrație ale orașului sau în zonele de „no-go”.

tixv6raw

În Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului, locuită în mare parte de imigranți, ei ignoră în mare măsură carantina, mulți crezând că pandemia în sine este o poveste inventată de albi în scopul de a-i oprima. Voice of Europe

Despre Info Crestin News

Leave a Reply