Globalistilor le este din ce in ce mai greu sa mentina naratiunea ,,pandemiei”.

Asculta informatia

Presedintele Trump a declarat ca intreaga afacere deja s-a “plafonat”. Mnciunile din mass media au si ele o limita iar propaganda fara cel putin 50% adevar nu este eficienta.

Numarul deceselor inregistrate pana acum in SUA este cel mai mic din ultimii ani. Partea buna este ca multi s-au desteptat. Biil Gates este acum perceput drept monstrul care a fost din totdeauna dar lumea habar nu avea. Inainte de acest incident, era un ,,nerd” bogat si nimic mai mult..

Citeste si: Vaccinul CORONAVIRUS va fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică

Noua Ordine Mondiala era un subiect nebulos prezent in teoriile conspiratiei alaturi de Illuminati, farfuriile zburatoare si reptilieni. Acum putini se mai indoiesc ca, de fapt, totul e o lucratura a “globalistiilor” Ei ne-au inchis bisericile, si tot ei vor sa ne cipuiasca.

Cip-ul nu mai este halucinatia Parintelui Justin Parvu, ci o amenintare absolut reala.

Incepe incet incet o “contranaratiune” anti-globalista, care odata bine infipta in creierul omului de rand se poate dovedi mai puternica decat orice iradiatii 5G. Frica si lasitatea maselor nu este deloc irationala.

Oamenii stiu ca au multe de pierdut daca nu stau in banca lor. Un job, un concediu in Grecia, o casa de vacanta, un BMW la a treia mana. Avioanele inca vin sa ia sclavii la munca in Germania. Multi au inca iluzia ca totul va fi ca inainte. S-au trezit dar nu s-au vindecat. Cine ar striga acum “Murim dar vom fi liberi?”.

Nimeni. Absolut nimeni. Toti isi gasesc motive sa-si justifice lipsa de reactie. Timpul se scurge insa in defavoarea globalistilor. Nici ei nu pot intinde coarda la infinit. Daca nu-si hranesc sclavii, globalismul va avea soarta comunismului.

Sa nu uitam ca elementele patriotice din armata americana sunt antiglobaliste, ei sunt sprijinul lui Trump, Rusia lui Putin are si ea Big Guns si un dinte impotriva Brave New World, FED-ul american a fost cvasi-nationalizat, se pregateste prabusirea controlata a intregului sistem al bancilor centrale.

Citeste si: Bill Gates construieşte şapte fabrici care producă şapte vaccinuri împotriva COVID-19

Exista o Cabala globalista dar si o alianta antiglobalista care asteapta de mult momentul. Noi suntem de partea globalistilor si oricare ar fi rezultatul Luptei Finale, tot perdanti vom ramane. Fie ne vaccineaza Bill Gates, fie ne pedepsesc Patriotii via Ungaria (de mult de partea lor). Dumnezeu cu mila!

Ovidiu Hurduzeu

Despre Info Crestin News

Leave a Reply