Quantcast
Graham: spuneţi “nu” compromisului privitor la gay şi avort – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Graham: spuneţi “nu” compromisului privitor la gay şi avort

Într-un articol scris pe 1 mai în Decision Magazine, evanghelistul baptist Franklin Graham, fiul celebrului tele-evanghelist Billy Graham, afirmă că, în calitate de apostol al evangheliei lui Iisus Christos, căsătoriile homosexuale şi avortul reprezintă problfranklin_graham_spune_nu_compromisului (Foto: islamophobiatoday.com)eme ne-negociabile.

De asemenea, Graham afirmă că niciun creştin nu ar trebui să facă compromisuri de ordin moral, acceptând sau favorizând asemenea iniţiative politice. În opinia lui Graham, Dumnezeu ne-a arătat clar, prin cuvântul Său, drumul pe care trebuie să-l urmăm.

Scriind despre avort, Graham menţionează că a avorta înseamnă ucidere şi nicio lege de pe acest Pământ nu poate să afirme altceva, niciun govern nu poate legaliza crima. Despre căsătoriile între persoane de acelaşi sex, Graham afirmă că nu există nicio zonă gri nici în această privinţă. Căsătoria întemeiată de Dumnezeu este o uniune sacră între un bărbat şi o femeie.

Graham concluzionează că orice creştin care îl recunoaşte pe Iisus Christos ca Mântuitor şi Domn nu trebuie doar să-L urmeze, ci si să-I recunoască autoritatea în fiecare aspect al vieţii, inclusiv în voinţa Sa cu privire la moralitatea vieţii noteaza semneletimpului.

Despre

Leave a Reply