Greci arestati pentru ridicarea unei cruci metalice – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Greci arestati pentru ridicarea unei cruci metalice

Politia a retinut 35 cetateni greci si un albanez, acuzati de ridicarea ilegala a unei cruci metalice uriasa menita sa simbolizeze statutul Greciei ca tara crestina, cu intentia adaugata de a actiona ca un avertisment pentru islamistii invadatori anti-crestini.

Destul de stupid pretinsul motiv al detentiei – pentru a eschiva motivul real al acuzatiilor – „ocuparea arbitrara a proprietatii publice si ridicarea unei constructii ilegale”. Site-ul de pe stancile Apelliei din Mytilene, Lesbos, unde a fost ridicata Crucea, se afla pe faimoasa cetate a insulei si este protejata de legea arheologica.

Nu este prima data cand se intampla acest fel de incident, a mai fost ridicata o cruce de ciment pe acelasi loc in august vara trecuta, ceea ce a provocat furia autonumitei Coexistenta si Comunicare in grupul finantat de Aegean Soros.

Grupul sustinut de George Soros, care cere Europei sa-si deschida portile pentru zeci de milioane de imigranti care nu impartasesc etnie, cultura, religie sau valori europene, a condamnat simbolul si monumentul crestin sacru, declarand ca este „ofensiv pentru simbolul crestinismului, un simbol al iubirii si sacrificiului, nu al rasismului si al intolerantei”. In mod evident, ei au o agenda, dar nu au deschis niciodata o copie a celei mai populare carti din lume.

ONG-ul i-a numit, de asemenea, pe cei care au ridicat crucea „cruciati aspiranti” si au chemat repede autoritatile sa o darame.

Citeste mai departe pe: karensmithdotblog.wordpress.com

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 89 =

Close