Grup de imigranţi violenți au terorizat călătorii şi personalul feroviar din trenul Timișoara – Baia Mare

Asculta informatia

Pasagerii din trenul Timișoara – Baia Mare au fost terorizați de către trei migranți. Aceștia au fost urcați în tren de către Poliția de Frontieră, în localitatea Valea lui Mihai, spre un centru de azil din județul Maramureș. Până la Carei, cei trei migranți – care păreau să fie drogați sau beți – au vrut să îl fure și să îl bată inclusiv pe șeful de tren, potrivit presasm.ro.

Pasagerii au asistat îngroziți la scenele de violenţă. Migranţii fuseseră urcați în tren fără pază militară, fiind lăsați în grija șefului de tren, care a fost total depășit de situație.

Potrivit obiectiv-sm.ro, se pare că migranţii chiar au reuşit să fure portofelul unei călătoare. Norocul femeii au fost controlorii, care au văzut toată scena și au reuşit să recupereze portofelul.

Imigranții au încercat să fure chiar și din geanta controlorului, dar au fost opriți la timp.

”Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a explicat un martor pentru obiectiv-sm.ro.

Cei trei migranţi l-au amenințat pe controlor, arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul, titrează TVR.

De abia în municipiul Carei au intervenit mai multe echipaje de Poliție și Poliția de Frontieră, care i-au preluat pe cei trei scandalagii.

Într-un comunicat remis presei, polițiștii de frontieră Oradea spun că” persoanele în cauză sunt cetățeni libieni, în vârstă de 16 si 17 ani, posesori ai unor documente temporare emise de autoritățile române pentru solicitații de azil. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că aceștia figurează ca fiind înregistrați la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil ȘOMCUTA MARE – jud. Maramureș”, se arată în comunicat.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 55 =