Quantcast
Guvernul SATANIC al Canadei va plăti pentru eutanasierea celor care sunt prea săraci – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Guvernul SATANIC al Canadei va plăti pentru eutanasierea celor care sunt prea săraci

Inflația paralizantă, lipsa adăpostului, criminalitatea în creștere vertiginoasă, lipsa de aprovizionare și depresia – toate acestea vin mână în mână cu politici liberale radicale care promit să aibă grijă de cei presupus asupriți și de cei supuși financiar.

Cu toate acestea, în Canada, ‘experții’ în sănătate publică; încearcă o abordare mai îngrozitoare pentru a rezolva problemele oamenilor – iar dacă oamenii acceptă propunerea rea, problemele lor vor fi rezolvate odată pentru totdeauna… la propriu.

De anul trecut, guvernul canadian este acum oferirea de plată pentru eutanasia pe oameni care sunt “prea săraci pentru a continua să trăiască cu demnitate.” Oricine se simte ca atare – statul tiranic ar dori să plătească factura pentru sinuciderea lor.

Da, într-adevăr. Ca și cum lucrurile nu au fost suficient de distopice cu blocajele și măsurile opresive de sănătate publică…

Uciderea săracilor pentru că le lipsește suficientă “demnitate” a trai? Este departe de programele sociale tipice care sunt susținute de stânga radicală.

Miercuri, Tucker Carlson a discutat despre programul sumbru de eutanasie al Canadei cu autorul Charles Camosy, care a scris o carte pe acest subiect și este unul dintre cei mai vocali critici ai sinuciderii autoasistate în Canada.

Conform lui Camosy, politicile Canadei vorbesc de la sine și “sunt văzute așa cum sunt” – rău pur.

Urmăriți:

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply