Quantcast
Guvernul socialist pro-LGBTQ din Spania persecută organizații pro-familie care luptă contra îndoctrinării LGBTQ din școli – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Guvernul socialist pro-LGBTQ din Spania persecută organizații pro-familie care luptă contra îndoctrinării LGBTQ din școli

Guvernul spaniol a decis, printr-un ordin emis de Ministerul de Finanțe, semnat de însuși ministrul de interne, să retragă organizației HazTeOir.org statutul de non-profit. HazTeOir.org este o organizație spaniolă, pro-familie, care luptă contra ideologiei transgen. Motivul îl reprezintă campania din 2017 a organizației. Membri ai HazTeOir.org au făcut un turneu prin țară într-un autobuz închiriat, vopsit în portocaliu aprins, pe care au afișat mesajul „Băieții au penis, iar fetele vagin. Nu vă lăsați înșelați!” Campania a declanșat un val de critici din partea autorităților și susținătorilor transgen. La Madrid, de exemplu, autoritățile au oprit autobuzul și nu i-au permis să plece până nu a fost înlăturat mesajul.

În motivarea deciziei de retragere a statutului non-profit se arată că HazTeOir „s-a poziționat contra promovării binelui comun, care presupune respect pentru valorile și opiniile celorlalți” și că prin promovarea propriilor idei a dat dovadă de „lipsă de respect față demnitatea persoanelor sau grupurilor din societate care au o opinie diferită în legătură cu orientarea sexuală”.

În cadrul conferinței de presă Ignacio Arsuaga, reprezentant al HazTeOir, a caracterizat decizia guvernului drept răzbunare politică, deoarece opinia organizației față de ideologia de gen contravine celei promovate de guvernul socialist și aliații săi radicali și a spus că o va contesta în instanță. Faptul că însuși ministru de interne a semnat ordinul, când ar fi fost suficient să o facă funcționari de rang inferior, este o dovadă clară că este vorba de o persecuție politică și ideologică. Arsuaga s-a arătat surprins de faptul că guvernul a sancționat HazTeOir în baza argumentului că „modul de gândire al organizației deranjează alte persoane”, calificând acest tip de argument ca specific dictaturilor. Revocarea statutului non-profit afectează finanțarea organizației, deoarece potențialii donatori nu își mai pot deduce sumele donate din impozitul pe profit.

Citeste mai departe pe: stiripentruviata.ro

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply