Quantcast
HALUCINANT: Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

HALUCINANT: Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare

Asculta informatia

În timpul manifestațiilor din Statele Unite, unii americani din Carolina de Nord au mers puțin mai departe.

Oameni albi au fost filmați spălând picioarele oamenilor negri, cerându-și iertare pentru „anii de rasism” relateaza, smartradio.ro

Citeste si: Începe CIPAREA populației în octombrie 2020!

Este drumul spre egalitate totală? Nu e sigur. În timpul manifestațiilor anti-rasism de sâmbătă, 6 iunie, în Carolina de Nord, americanii și polițiștii albi au spălat picioarele compatriotilor de culoare.

Scopul era să-și ceară iertare pentru toți „anii de rasism” la care au fost supuși. Conform Daily Mail, albii s-au inspirat din povestea biblică a lui Iisus spălând picioarele discipolilor săi. Au fost membri ai Legacy Church Center, o biserică evanghelică din Carolina de Nord, care au ajutat la organizarea unui marș de rugăciune și unitate.

Rugăciuni și lacrimi

Protestatarii au tinut opt ​​minute și 46 de secunde de tăcere, referindu-se la perioada în care polițistul acuzat de uciderea lui George Floyd i-a ținut genunchiul pe gât. Unul dintre participanți a spus rugăciuni la microfon: „Doamne, îți cer iertare. (…) Am fost atât de plini de ură încât am fost implicați în sclavie”.

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

El a recunoscut, de asemenea, că există o singură rasă de oameni. În același timp, alți oameni plângeau în genunchi. Manifestanții nu au păstrat distanța socială și nu au purtat măști.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply