Quantcast
HALUCINANT: ONU îndeamnă oamenii pe Twitter să nu mai folosească termeni precum IUBIT, IUBITĂ, SOȚ sau SOȚIE. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

HALUCINANT: ONU îndeamnă oamenii pe Twitter să nu mai folosească termeni precum IUBIT, IUBITĂ, SOȚ sau SOȚIE.

ONU a publicat pe Twitter, în urmă cu două zile, un mesaj în care recomandă, nici mai mult nici mai puțin, decât ca oamenii să nu mai folosească, în anumite situații, termeni incorecți din punct de vedere politic, precum „iubit”, „iubită”, „soț”, „soție” și alții, pentru a „ajuta la crearea unei lumi mai egale”. (Vedeți mai jos o captură din postarea celor de la ONU)

Vă puteți imagina până unde au ajuns cei care servesc agenda LGBT cu orice preț și cu sfidarea tuturor? Nu e suficient ca membrii LGBT să fie acceptați de societate. Nu. Societatea trebuie să se adapteze la pretențiile lor absurde și la sensibilitățile lor exagerate.

Citeste si: ONU folosește fondurile destinate coronavirusului pentru promovarea AVORTULUI

Iar atunci când, pe bună dreptate, oamenii reacționează negativ la aceste pretenții iraționale, corul mercenarilor progresiști din presă sar la gâtul lor și îi acuză de homofobie! Păi cum să fie homofobie faptul că eu vreau să îi spun iubitei – iubită, soției – soție, fiicei – fiică, mamei – mamă, tatălui – tată și consider că am dreptul să o fac de față cu oricine sau în discuție cu oricine, fie el homosexual sau nu?

După cum puteți vedea, banda de progresiști care controlează o mare parte a presei și a scenei politice globale atacă populația întregii planete, pe toate fronturile – restrângerea drepturilor civile, religioase, de libertate a gândirii. Și pretind că totul este pentru o lume mai bună. Cât cinism!

De fapt, totul este spre o dictatură modernă, în care va exista, printre altele, o POLIȚIE A GÂNDIRII, funcțională deja într-o anumită măsură…

ATENȚIE: Citiți mai jos și lista cuvintelor pe care cei de la ONU recomandă să le înlocuiți cu unele neutre. Lista cuprinde și cuvintele IUBITĂ, IUBIT, SOȚIE și SOȚ, cuvinte pe care NU ai de ce să le eviți!!!

„Ceea ce spui tu contează. Ajută la crearea unei lumi mai egale, folosind un limbaj neutru în funcție de gen, dacă nu ești sigur cu privire la genul cuiva sau te referi la un grup”, zice mesajul ONU. Iar mai jos dă lista cuvintelor recomandate spre a fi înlocuite, printre care și IUBIT, IUBITĂ. SOȚ și SOȚIE, pe care le taie și îți spune ce să folosești în loc… TOTUL pentru ca cei din LGBT să nu fie cumva lezați de acestea!

Citeste si: Tara din Europa unde VOR SĂ CONSTRUIASCĂ UN TEMPLU LUI SATAN, ŞI SĂ RIDICE UN MONUMENT LUI BAPHOMET

Șmecheria este ca, pas cu pas, sistemul neomarxist să te obișnuiască cu așa-zisa corectitudine politică și să pricepi că iubita ta e o simplă parteneră, iar soția este o (un) partener de viață. Dar nu „iubită” sau „soție”, pentru că acești termeni sunt incompatibili cu cultura LGBT. Și totul trebuie raportat la aceasta. Că așa-i în progresimul neomarxist!

Desigur, ONU face o recomandare, dar recomandările făcute la acest nivel tind să devină la un moment dat LEGI.

Daniel Roxin

Despre Info Crestin News

Leave a Reply