Quantcast
Hillsong Live pregatesc lansarea celui de-al 22-lea album, `Glorious Ruins` – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Hillsong Live pregatesc lansarea celui de-al 22-lea album, `Glorious Ruins`

Pe data de 2 Iulie, Hillsong Live vor lansa cel de-al 22-lea album, `Glorious Ruins`. Unicitatea acestui album consta in faptul ca a fost inregistrat in 2 locatii diferite, Londra (Anglia) si Sydney (Australia), albumul fiind totodata o dovada a pasiunii pe care cei de la Hillsong o au pentru resuscitarea bisericilor din jurul lumii. Acest abum vine cu o noua perspectiva asupra muzicii de lauda si-nchinare, traversand in acelasi timp granitele culturale si religioase.

`Ruinele sunt de cele mai multe ori dovada unei infrangeri zdrobitoare, sau a unui abandon, insa vestea buna astazi este ca ruinele au revenit la viata` explica pastorul bisericii Hillsong, Brian Houston. `Prin Isus Cristos, ceea ce vedem noi sunt doar ruine devenite victorie! `

`Lasati ruinele sa revina la viata, in frumusetea numelui Tau, Ridicandu-se din cenusa, Dumnezeule, vesnic vei domni! Si inima mea va gsi refugiu, La umbra aripilor tale, Te voi iubi mereu, Si mereu Iti voi canta` – versuri din piesa `Glorious Ruins`.

`Aceasta declaratie a puterii mantuitoare a lui Cristos ne aminteste ca de-a lungul vietii ne putem ridica privirea spre cruce, deoarece atat in vremuri de succes cat si in vremuri grele El este acolo cu noi,` ne impartaseste liderul de inchinare Reuben Morgan. `Nu ne-am indepartat niciodata de la ideea ca momentele de lauda si inchinare sunt atat o chestiune personala cat si una colectiva, atat ceva intim cat si ceva festiv. Noi nu cautam sa realizam un proiect mai bun decat celalalt deoarece cum se poate ca o forma de lauda si inchinare sa fie mai buna decat alta? In schimb, fiecare proiect il percepem ca pe o continuare a calatoriei si ii multumim lui Dumnezeu ca atat de multi oameni ne urmeaza in calatoria noastra`.

`Glorious Ruins` este o constientizare a umanitatii si o punte spre rascumparare. Acest album contine 12 piese noi, scrise de mambrii echipei Hillsong, printre care si Joel Houston, Reuben Morgan, Ben Fielding si Matt Crocker. Albumul include si piesa de titlu, `Man of Sorrows`, care este deja cantata in biserici pe plan international, și `Glorify Your Name`, o colaborare intre Reuben Morgan si Chris Tomlin.

`Glorious Ruins` vine pe urmele albumului de succes din 2012, `Cornerstone`, care a debutat ca Number 1 in topul Billboard al muzicii de lauda si-nchinare.

www.contrastmedia.ro

Despre

Leave a Reply