Quantcast
Hindușii au atacat şi bătut un predicator creștin și pe fiica lui – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Hindușii au atacat şi bătut un predicator creștin și pe fiica lui

Un predicator din India a fost atacat în timp ce se afla în casa lui cu alți credincioşi. Rapoartele spun că s-au confruntat cu un grup de vreo 20 de hinduși.

Dave Stravers, preşedintele organizaţiei Mission India, a anunţat că a primit o informație cum că atacatorii au intrat în casa predicatorului Raju. Apoi, hindușii i-au distrus casa cu bastoane şi alte arme şi i-au bătut brutal pe Raju şi pe fiica lui. După atac, hindușii l-au luat pe Raju și pe soția lui și i-au dus la cel mai apropiat templu hindus, unde i-a obligat să se închine la idolii din templu.

„Persecuția este o realitate în creștere în India. I-au uns cu „vermillon” (un pigment roșu) pe frunte şi le-au împins capul în jos, i-au obligat să se închine la idolii din templu”, a spus Stravers pentru Mission News Network. El a mai precizat că persecuția „e o chestiune destul de tipică; se întâmplă des în India”.

Stravers spune că un partener al Mission India a declarat că o rudă de familie necreştină a lui Raju l-a vândut atacatorilor.

Preşedintele Mission India a insistat de asemenea pentru nevoia ca toți creștinii să se roage pentru Raju, familia lui și pentru alți creștini care se confruntă cu vremuri turbulenţe. „Trebuie să ne rugăm ca ei să prindă curaj, să primească confort şi suport de la alți credincioși. Rugați-vă de asemenea și ca Evanghelia să continue să fie propovăduită în India,” a spus Stravers.

Sursa: Christian Post via mediacbee.ro

Despre

Leave a Reply