HOLD OUT – al treilea film documentar interzis și denigrat de sistemul Marii Resetări pentru că relevă ADEVĂRUL DESPRE PLANDEMIE – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externeVideo

HOLD OUT – al treilea film documentar interzis și denigrat de sistemul Marii Resetări pentru că relevă ADEVĂRUL DESPRE PLANDEMIE

Asculta informatia

După explozivul HOLD UP, apoi revelatorul HOLD ON, iată HOLD OUT, ultima parte a trilogiei de investigații realizate de colectivul de jurnaliști independenți condus de Pierre Barnerias: Minciuni și trădări cu compoziția secretă a vaccinurilor COVID-19.

Tot adevărul despre pandemia planificată și observații inedite despre produsele injectabile Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Jansen și Sanofi-Pasteur.

Descoperiți informații exclusive care vor reuși să îngroape definitiv povestea acestei pandemii abil orchestrate!

În urma analizelor, un grup de medici s-a reunit pentru a observa, cu groază, conținutul vaccinurilor administrate populației. Ce conțin aceste injecții? Ce este ascuns? Toate răspunsurile și multe altele vă vor fi oferite în acest film Hold Out, un documentar realizat de un grup de foști jurnaliști din mass-media franceza. O anchetă și mărturii despre efectele secundare, ce conțin vaccinurile, tăcerea medicilor, datele oficiale care dispar… Informații exclusive!

Regizor: Pierre Barnérias
Traducere: Ionel Trandafir

Documentarul VIDEO de mai sus este dedicat memoriei profesorului Luc Montagnier, la a cărui înmormântare s-a strigat Vérité et Liberté!

SURSA: activenews.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close